MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

11 δις μέσα σε 5 μήνες θέλει η εφορία για να τα δώσουμε στους ξένους τοκογλύφους

Τι να πρωτοπληρώσει ο κόσμος που πεινάει. Τις τράπεζες, για να μην του πάρουν το σπίτι ή τους φόρους για να μην τον κλείσουν φυλακή;

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ψυχολογικής παράνοιας βρίσκονται σίγουρα οι… εγκέφαλοι της τρόικας και οι έλληνες υποτακτικοί τους.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η εξωφρενική απαίτηση για είσπραξη φόρων 11 δις ευρώ, μέσα σε ένα πεντάμηνο, κυρίως από μισθωτούς και συνταξιούχους, που βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης και δεν έχουν λεφτά, για να φάνε ή να πληρώσουν το ρεύμα τους.

Παρουσίασαν την άρνηση της Αργεντινής να παραδοθεί στους "γύπες" των αγορών ως χρεοκοπία!

ΤΑ ΜΜΕ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2001 

(Σ.Σ. Και παρεμπιπτόντως κανείς δεν μιλάει για την Ισλανδία... που άφησε τις ιδιωτικές τράπεζες να χρεοκοπήσουν , μετά το δημοψήφισμα που έκανε... και έτσι βγήκε, επί τόπου, από την κρίση!)

Την επιλεκτική χρεοκοπία της Αργεντινής παρουσίαζαν χτες και σήμερα με χαρά τα ελληνικά ΜΜΕ με εικόνες των επεισοδίων του 2001 (!) ώστε να πιστέψει το ελληνικό κοινό ότι, αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή συμβαίνουν τραγικά γεγονότα στους δρόμους, και ευτυχώς εμείς ως Ελλάδα υπακούσαμε στις αγορές και γλυτώσαμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Πρόκειται για μια προπαγάνδα "συνετισμού" με τελικό σκοπό να καταδειχθεί ότι όποιος αντισταθεί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων θα έχει κακό τέλος.