MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Το τάνγκο των μνημονίων....

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, η κυβέρνηση ανασύρει από την ντουλάπα σκελετούς πολιτικών εκβιασμών και ιδεολογικής τρομοκρατίας. Αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν κατά την πρώτη περίοδο της κρίσης, προκειμένου να πείσουν το εκλογικό ακροατήριο για το μονόδρομο της εφαρμογής του Μνημονίου.

Οπως και τότε, έτσι και σήμερα επιχειρεί να τρομοκρατήσει το λαό, παραπέμποντας στο παράδειγμα της Αργεντινής και παραποιώντας το νόημα παλαιότερης αποστροφής του λόγου τού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Yπάκουη υπηρέτρια η κυβέρνηση για χάρη των χρεοκοπημένων μηντιαρχών!

ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Πρόθυμη υπηρέτρια της διαπλοκής και των νταβατζήδων των ΜΜΕ η κυβέρνηση του καυτού διδύμου μας λένε ΤΡΙΝΙΤΑ και δέρνουμε ξανά, νομοθετεί για πάρτη τους με υπάκουες τροπολογίες.

Μία από αυτές ορίζει ποιες συμπράξεις ΜΜΕ δεν εμπίπτουν στις απαγορεύσεις του νόμου για να αποσαφηνιστεί το τοπίο και να δίνει τη δυνατότητα στα Μέσα αυτά να πραγματοποιούν οικονομίες κλίμακας, όπως χρήση κοινών στούντιο ή ίδρυση κοινής εταιρείας παραγωγής.

Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα να συνυπολογίζονται στο ελάχιστο προσωπικό που πρέπει να απασχολείται από τηλεοπτικούς σταθμούς και οι εργαζόμενοι σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις (όμιλος ΜΜΕ) που αποτελούν έντυπο ή ηλεκτρονικό ΜΜΕ.

Χάρρυ Κλυνν: Μακάρι να ήμασταν Αργεντινή...

( Σ.Σ. Στην Αργεντινή ο κόσμος φωνάζει : «προς θεού μην γίνουμε Ελλάδα»! )
   
Wall Street Journal: «Μια χώρα με συναλλαγματικά διαθέσιμα 30 δις δολαρίων, σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί εν τοις πράγμασι, χρεοκοπημένη». Το καταλάβατε μαλάκια της συγκυβέρνησης των δωσίλογων;

Αντί να κατεβάσετε το κούφιο σας κεφάλι (που έτσι και σας το ανοίξουν το μόνο που θα βρούνε μέσα θα είναι η επιγραφή, «ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΜΠΑΖΑ») και να ζητήσετε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό, που τον έχετε οδηγήσει στην απώτατη οικονομική και ηθική εξαθλίωση, βγήκατε τσάρκα στα φασιστοβοθροτσοντοκάναλα των ξεδοντιασμένων καναλαρχών για να πανηγυρίσετε, που μια χώρα φιλική προς την Ελλάδα, σήκωσε το ανάστημά της απέναντι στη διεθνή συμμορία των αρπακτικών, που θέλουν ένα ομόλογο που το αγόρασαν 38 εκατομμύρια ευρώ να το πληρωθούν 870 εκατομμύρια!!!

Τη ΜΕΓΑΛΗ και ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είπε σε μια πρόταση ο Καζάκης

Του Στρατή Μαζίδη

Χθες βράδυ εξελίχθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στο Αποκαλυπτικό Δελτίο γύρω από το ζήτημα της στάσης που τήρησε η κυβέρνηση της Αργεντινής σχετικά με την πληρώμή ή όχι ενός ομολόγου που αγοράστηκε μόλις $ 40 εκ αλλά αξιωνόταν να πληρωθεί $ 1,5 δις.

Πέρα όμως από τις αναλύσεις και τις απόψεις του καθενός, ορισμένες σκληρές αλήθειες ειπώνονται μέσα από λίγα λόγια.

Με εισόδημα 8.000 ευρώ στη Γερμανία πληρώνεις 20 ευρώ και στο...Ελλαδιστάν 3.200!


Εάν έχεις εισόδημα 8.000€ το χρόνο στη Γερμανία, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 20€. Αντίθετα στην Ελλάδα, εάν βγάζεις τα ίδια ακριβώς χρήματα το χρόνο, ο φόρος που σου αναλογεί είναι 3.200€. 

Στην Γερμανία, επίσης, η πρώτη κατοικία όταν πρόκειται για ιδιοκατοίκηση δεν φορολογείται / Ενώ στην Ελλάδα, αποτελεί τεκμήριο.

Τί είναι χρεοκοπία..

Χρεοκοπία δεν είναι να μην πληρώνεις 1,5 δις σε έναν διεθνή απατεώνα,
..όχι επειδή δεν έχεις, αλλά επειδή δεν θέλεις.

Χρεοκοπία δεν είναι να σε καταδικάζει κάποιοδικαστήριο ξένης χώρας, παίρνοντας το μέρος των διεθνών λωποδυτών.

Χρεοκοπία δεν είναι να μην έχεις ανάγκη δανεισμού λόγωεπωφελών συμφωνιώνπου έχεις συνάψει.

Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!

Το σκηνικό της καταστροφής που άρχισε με την μεγάλη άπατη της λεγόμενης και αμερικανοκίνητης Αραβικής Άνοιξης, το 2010,…


(Αραβική Άνοιξη 2010-2014, ονομάστηκε ένα κύμα διαδηλώσεων και διαμαρτυριών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική που εκδηλώθηκε από τις 18 Δεκεμβρίου του 2010), είχε δυο συγκεκριμένους στόχους.


Ο ένας ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της ευρύτερης περιοχής με βασικό στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση της Δύσης από την Ρωσία και το Ιράν και ο άλλος, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν.