MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Επίδομα ανεργίας ΤΕΛΟΣ αν έχεις σπίτι και αυτοκίνητο!

Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από συζητήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Δημοκρατία” κατ’ εντολήν της τρόικας για την καταβολή επιδομάτων και γενικά των κοινωνικών παροχών θα λαμβάνονται, υπ’ όψιν όχι μόνο τα εισοδήματα που απέκτησε ο ενδιαφερόμενος κατά το εκάστοτε προηγούμενο έτος αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει, δηλαδή τα ακίνητα, τα αυτοκίνητα, τα δίκυκλα, τα σκάφη αναψυχής και τα λοιπά κινητά αντικείμενα μεγάλη αξίας που έχει στην κατοχή του.

Η Coca Cola καταρρέει εξαιτίας των social media!

Ιστορικό: Από την πρώτη Οκτωβρίου 2013 οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Coca Cola Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε κινητοποιήσεις με αποκλειστικό αίτημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ακύρωση των απολύσεων. Ως μέσο πίεσης χρησιμοποιούν την πρακτική του Μποϋκοτάζ: «Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης».

Αλητεία...

Πολιτική αλητεία, κυβερνητική, προσωπική.

Τα λόγια χάνουν πιά το νόημά τους,
..και η απόγνωση μαζί με την οργή χτυπάει κόκκινο.


Με μία φωτογραφική τροπολογία που επιτρέπει τις συγχωνεύσεις ΜΜΕ,
..η οποία πέρασε στη Βουλή σε ένα εντελώς άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ''Οι Άγιοι Ανάργυροι''(!!!),
..δίνεται η δυνατότητα στους εκδοτικούς ομίλους των εθνικών εργολάβων και εκδοτών να αλλάξουν επωνυμία και εταιρικό, ούτως ώστε να διαγραφούν επί της ουσίας τα τεράστια χρέη τους (οι όμιλοι αυτοί είναι χρεοκοπημένοι περισσότερο κι απ' το κλειστό μαγαζάκι της γωνίας), και να μπορούν να απολύσουν αθρόα και μαζικά εργαζόμενους!

Π.Παυλόπουλος: "Αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ - Πρόκειται για δήμευση περιουσίας"

Αντισυνταγματικός είναι ο νέος φόρος ακινήτων, ο ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος. Στο παρελθόν έχει υποστηρίξει πως ο ΕΝΦΙΑ στοχεύσει στη δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. 

Μιλώντας στον Real Fm o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας χωρίς ωστόσο να φορολογείται το εμπράγματο δικαίωμα επί των ακινήτων.