MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Η διαπλοκή είναι το μωρό τους!

Ο τρόπος με τον οποίο σκέπτονται κάποιοι Ευρωπαίοι για το ελληνικό ζήτημα είναι πολλές φορές αφοπλιστικά απλός, σε βαθμό που να διακρίνουμε σε αυτούς στοιχεία εμμονής. 

Για παράδειγμα, το έκτρωμα του ΕΝΦΙΑ δεν θα υπήρχε αν οι Γερμανοί δεν "έκριναν" ότι οι Έλληνες έχουν "περισσότερα" από τους ίδιους. Άντε τώρα να τους εξηγήσεις κι άντε να καταλάβουν. Αντίθετα, σε θέματα που θα έπρεπε να επιμένουν, όπως η διαπλοκή, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.


Σοκ από τις κυλιόμενες, το ΠΑΣΟΚ πέρασε την ΝΔ που βαράει διάλυση!!!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 

Tην ώρα που η ΝΔ βαράει διάλυση με τον ΕΝΦΙΑ και την αγάπη τους προς τους νταβατζήδες να εξοργίζουν τους ταλαίπωρους εναπομείναντες ψηφοφόρους της, ο Βενιζέλος βγαίνει μπροστά και παίρνει πάνω του την διόρθωση του ENΦΙΑ, ενώ ήταν ό ίδιος που επέβαλλε το χυδαίο χαράτσι μέσω της διεφθαρμένης ΔΕΗ των Ζερβού-Φωτόπουλου.