MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Τα ντοκουμέντα της εθνικής προδοσίας: Η κυβέρνηση ήξερε για το κατασκευασμένο έλλειμα του 2010!

Η «Κ.Ε.» φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα έγγραφα που είχαν τεθεί υπόψη της κυβέρνησης και αποκάλυπταν μεθοδεύσεις που κατέτειναν εντέλει στην αυθαίρετη εγγραφή του «τελικού» ελλείμματος, ύψους 15,8% που χρειάζονταν οι ξένοι τον Νοέμβριο του 2010, ώστε να εγκαταστήσουν στην Αθήνα τη δική τους «κυβέρνηση» με τους Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Επιστολές αγωνίας και εκπομπές σημάτων SOS προς την τότε κυβέρνηση την κρίσιμη περίοδο: «Εχουν κρυφές συνεννοήσεις με το εξωτερικό - Μας θέλουν σφραγίδες νομιμοποίησης και λέμε ΟΧΙ...» Απίστευτα και αδιανόητα για κράτος με στοιχειώδεις νόμιμες λειτουργίες αποκαλύπτονται ως συμβάντα στη διαβόητη ΕΛΣΤΑΤ

Πρώην στελέχη της Goldman Sachs και του George Soros στήνουν εταιρείες ειδικού σκοπού για επενδύσεις στα ακίνητα της χώρας!

Τον απρίλιο του 2011 σε ταξίδι αστραπή που είχε πραγματοποιήσει στην χώρα μας ο μεγαλοεπενδυτής George Soros , παρευρέθη σε κοινή εκδήλωση επιχειρηματιών και πολιτικών παρουσία του τότε πρωθυπουργού Γιώργου παπανδρέου. Στην συγκεκριμένη παρουσία ο εν λόγω επενδυτής παρουσίασε τις προθέσεις του να επενδύσει στη χώρα σε τουριστικά ακίνητα.

Ο οριστικός θάνατος των ακινήτων και η σειρά των καταθέσεων

Η ναρκοθέτηση του εδάφους της ιδιωτικής οικονομίας με τις νάρκες που πατήσαμε προκαλώντας την σημερινή οικονομική κρίση έγινε, τη δεκαετία 1974-1984, από την σοσιαλμανία και τον ψευτοσοσιαλισμό των Καραμανλή-Παπανδρέου. Ο δε δήθεν «εκσυγχρονισμός» και η «άμυνα στην κρίση», της δεκαετίας 2004-2014, ναρκοθέτησε ό,τι απέμεινε. Τους μικρομεσαίους, την μεσαία τάξη και τα ακίνητα. Αυτές τις νάρκες πατάμε τώρα. Απομένουν τουρισμός και καταθέσεις... 

Ακίνητα και οικοδομή τελειώσανε στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να επανέλθούν. Γιατί μέχρι το 2030, αλλά και παραπέρα, τίποτε δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν. Ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει (από σήμερα) πως θα είμαστε τότε.

Η Μέρκελ «μαγειρεύει» και το Σκοπιανό

Παριστάνουν τους αιφνιδιασμένους στην Κυβέρνηση - Σκοτεινό διπλωματικό παρασκήνιο 

Του Κώστα Χαρδαβέλλα 

Σε κίνηση μεγάλης γεωπολιτικής σημασίας προβαίνει η γερμανίδα καγκελάριος Άνκελα Μέρκελ, προσκαλώντας στις 28 Αυγούστου στο Βερολίνο Ειδική Σύνοδο Κορυφής για τους Πρωθυπουργούς των Δυτικών Βαλκανίων, με το Σκοπιανό να είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα της συνάντησης! 

ΗΠΑ. Δύση, Ισραήλ ξεσκίζουν τον πλανήτη

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου*

Δεν τιμά (ούτε συμφέρει !) την Ελλάδα και την Κύπρο η αιδήμων «σιωπή των αμνών» για τα συμβαίνοντα στη Γάζα. Δεν θα αναφερθούμε στη γνωστή ιστορία των ελληνοαραβικών και κυπροαραβικών σχέσεων. Είναι κάτι βαθύτερο, που δεν καταλαβαίνουν τα λαμόγια.

Η Εφορία θα μπουκάρει στο σπίτι σου ενώ θα είσαι βυθισμένος στον καναπέ σου!

Στη χώρα της ατιμωρησίας πολιτικών και κρατικών παραγόντων, όπου ο λαός έχει βυθιστεί στον καναπέ του και περιμένει τη σωτηρία του από τους πολιτικούς, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και αυτή η διολίσθηση.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, έπειτα από ερώτημα του κ. Χαρδούβελη, αποφάνθηκε ότι μπορεί η Εφορία να μπουκάρει στα σπίτια, να παραβιάζει το οικιακό άσυλο, χωρίς καν την παρουσία εισαγγελέα και χωρίς προειδοποίηση, προκειμένου να κάνει ξαφνική έρευνα και να κατάσχει χρήματα και διάφορα περιουσιακά αντικείμενα, σε περίπτωση που υπάρχει έστω υπόνοια για φοροδιαφυγή..

Ισλαμισμός και πολυπολιτισμικότητα και η ανόητη στάση της Δύσης

Του ΠΑΝΟΥ ΜΗΤΡΟΝΙΚΑ 

Πρόσφατα ένα άρθρο του Θάνου Τζήμερου με τίτλο «Πολυπολιτισμικότητα και άλλα Παραμύθια» [1] προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και τα ΜΜΕ σχετικά με το κατά πόσον ο συγγραφέας ήταν υπέρ το δέον σκληρός απέναντι στο Ισλάμ και κατά πόσον οι απόψεις του αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.