MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ξεπεσμός!.. οι Godfather θα γίνουν και απλοί ... μπουκαδόροι!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ

Οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες έβγαλαν καινούργιο διάταγμα με το οποίο θα επιτρέπουν στους εφοριακούς (χωρίς την παρουσία εισαγγελέα) να μπουκάρουν στα σπίτια όσων αδυνατούν να πληρώσουν τα νέα φοροληστρικά βάρη που μας επέβαλαν. Αυτοί λοιπόν...
(λειτουργώντας όπως οι κοινοί κλέφτες) θα μπορούν να ψάχνουν τις ντουλάπες και τα μπαούλα μας με σκοπό να βρουν και να κατάσχουν χρήματα αλλά και άλλα αντικείμενα αξίας που τυχόν έχουμε. 

Χωρίς τέλος τα μνημονιακά μέτρα

Οταν η ελληνική κυβέρνηση εξαγγέλλει το τέλος των αυστηρών ελέγχων της τρόικας, το τέλος του Μνημονίου και την επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης έπειτα από 6 χρόνια ύφεσης και ταυτόχρονα προπαγανδίζει ότι ετοιμάζει σχέδιο μετάβασης στη «μεταμνημονιακή Ελλάδα», είτε ψεύδεται συνειδητά είτε «περί άλλα τυρβάζει», καθότι... απροετοίμαστη, όπως ομολογεί και στην περίπτωση του ρωσικού εμπάργκο.

Τόσα πληρώνουμε σε μισθούς στο Δημόσιο

Στοιχεία για το κόστος μισθοδοσίας των υπαλλήλων στο στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα διαβίβασε στην Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν μετά από ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης.

Ο ασήμαντος κύριος Αντώνης

Παραδοσιακά οι λεγόμενοι “μεγάλοι ηγέτες” ήταν ερωτευμένοι με τον εαυτό τους. 

Μάλιστα, τον αγαπούσαν τόσο πολύ, που δεν τους έφταναν οι κόλακες που τους έβριζαν ή τους κορόιδευαν μόλις γύριζαν την πλάτη, αλλά έδιωχναν από κοντά τους οποιονδήποτε ήταν πιο έξυπνος από αυτούς κι έκανε το λάθος να τους το δείξει.

Ο Αντώνης Σαμαράς νομίζει ότι είναι μεγάλος ηγέτης. Πιο σωστά, ο Αντώνης Σαμαράς είναι βέβαιος πως είναι μεγάλος ηγέτης.

ΔΑΣΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ, το άλλο μεγκάλο όπλο. Πώς και σταμάτησαν τα χρόνια του μνημονίου;

Γραφει ο Λάμπης Π. 

Πέρασαν ήδη 5 χρόνια από τότε που, ο ανεκδιήγητος, ο εφιάλτης, ο βλάκας, ο δόλιος ΓΑΠ, αλυσόδεσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ.

Παρατηρήσατε κάτι;

Πέντε χρόνια ήδη, σε δεσμά μνημονίου, χωρίς λεφτά, χωρίς μέσα, χωρίς αεροπλάνα και ανθρώπινο δυναμικό, στην Ελλάδα δεν είχαμε κανένα, μα κανένα, σοβαρό περιστατικό με φωτιές και καταστροφές εξ αιτίας των.

Βαράει διάλυση το υπ. Οικονομικών, δε δίνουν ούτε ενημερότητες, ως το 2016 η Τρόικα στην Αθήνα!

Βαράει διάλυση του Υπουργείο Οικονομικών καθώς σταματάει πλέον και η έκδοση Φορολογικής Ενημερότητας προς τους πολίτες δίνοντας ένα ακόμη χαστούκι στην σμπαραλιασμένη Οικονομία της χώρας.

Στελέχη του Υπ. Οικονομικών αποδίδουν στον Χάρη Θεοχάρη το μπουρδέλο που επικρατεί με το ΕΝΦΙΑ και το TAXIS.