MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ε. Σνόουντεν: "Στις ΗΠΑ ένα κομπιούτερ της NSA αποφασίζει μόνο του ποιον θα βομβαρδίσουμε"!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "WIRED" 

Την ύπαρξη ενός εφιαλτικού προγράμματος αυτοματοποιημένης επίθεσης από τις ΗΠΑ χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση με την κωδική ονομασία MonsterMind, αποκαλύπτει ο Αμερικανός φυγάδας στην Ρωσία, Εντουαρντ Σνόουντεν στην πρώτη συνέντευξη από τότε που αυτομόλησε, την οποια παραχωρεί στο περιοδικό Wired. 

Απαλλοτρίωση της ιδιοκτησίας είναι το σχέδιο της τρόικας

Μας παίρνουν τις περιουσίες

Με το «σοκ της αποθησαύρισης» θα αρπάξουν τζάμπα ολη την ακίνητη περιουσια μας και θα δημιουργήσουν στρατιές από φθηνό και πεινασμένο εργατικό δυναμικό.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ σχεδιασμούς της τρόικας και των ξένων τοκογλύφων εξυπηρετεί αποκλειστικά η υπερφορολόγηση των ακινήτων.

Ο γόρδιος δεσμός των κόκκινων δανείων

Θεωρούν φυσιολογικό να κουρέψουν τα δάνεια ενός μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου, αλλά αδιανόητο να κουρέψουν τα στεγαστικά δάνεια.

Καταλαβαίνουμε ότι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν μεγαλύτερη δύναμη από τους απλούς ιδιώτες και ότι οι τελευταίοι δεν έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν μία ισχυρή ένωση καταναλωτών. Να ξέρουν όμως ότι την ώρα που θα παίρνουν τις κρίσιμες αποφάσεις η οργή μπορεί να ξεχειλίσει.
 

«Ο Πούτιν θα φέρει το τέλος του δολαρίου» εξηγεί αναλυτής γνωστού αμερικανικού site

Άλλος ένας λόγος για τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον θέλουν να σύρουν την Ρωσία σε πόλεμο…



Η σκληρή στάση την οποία θέλει να δείξει η Ουάσιγκτον απέναντι στην Ρωσία θα γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς από τη Μόσχα ξεκινά το τέλος της παγκόσμιας κυριαρχίας του δολαρίου, προειδοποιεί ο Geoffrey Pike, του γνωστού αμερικανικού site Energy and Capital που εξειδικεύεται στις ενεργειακές αγορές. Και αυτός είναι, σύμφωνα με τον αναλυτή, ο μεγαλύτερος λόγος για να αγοράσει κανείς χρυσό.