MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ελλάδα: Η μασονία σε κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…

Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα! 

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων. 

Ο Σημίτης, το εβραϊκό λόμπι και ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Σοκάρουν οι καταγγελίες της αρχαιολόγου, Λιάνας Σουβαλτζή για το ρόλο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. 

Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού, οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα, κάνει η γνωστή αρχαιολόγος, Λιάνα Σουβαλτζή, επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο. 

7.5 δισ. ευρώ θα μας στοιχίσει ο τσαμπουκάς που πουλήσανε με εντολή Μέρκελ στη Ρωσία!

Για τόσο ηλίθιους μας έχετε δηλαδή;

Οι εμπορικές συναλλαγές της χώρας μας με τη Ρωσία ανέρχονται στα 7.5 δισεκατομμύρια ευρώ και το ύψος του εμπορικού ισοζυγίου μεταξύ Αθήνας και Μόσχας αντιστοιχεί στο 4% του ΑΕΠ της Ελλάδας κι εσείς μας τσαμπουνάτε ιστορίες για αγρίους και ροδάκινα;


Σήμερα θα βρεθεί πολιτικός που θα δείξει στους πιστωτές μας τα μπροστινά του;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Είναι πλέον εξακριβωμένο και βεβαιωμένο πως όλες οι Κυβερνήσεις της χώρας από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα συνειδητά οδήγησαν την χώρα στην απόλυτη πτώχευση και τον Ελληνικό λαό στην πλήρη εξαθλίωση. 

Ο όρος «συνειδητά» είναι πολύ βαριά έκφραση για πολιτικούς της χώρας γιατί παραπέμπει αυτόματα στο ατιμωτικότερο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας κατά των συμφερόντων της χώρας και του Ελληνικού λαού. 

Οι έρευνες στο Ιόνιο, η Τουρκία και τα «παιχνίδια» της Αλβανίας

Δεν φτάνανε τα βάσανα με την οικονομική κατάσταση της χώρας, με ανοικτά θέματα με την Τουρκία στο Αιγαίο, τις ΑΟΖ, τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου, τις γκρίζες ζώνες στα νησιά μας, έρχεται τώρα και η Αλβανία να ανοίξει νέα πληγή στα θαλάσσια σύνορά μας στο Ιόνιο με την ποινικοποίηση της συμφωνίας που είχε υπογραφεί το 2009, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ιστορία της συμφωνίας των δύο χωρών, η οποία ακυρώθηκε αργότερα από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας.

H παγκόσμια σύγκρουση Δύσης - Ρωσίας και η θέση της Ελλάδας

Του Νίκου Σταματάκη*

Σε πρόσφατη ανάλυση θέσαμε το πλαίσιο της σύγκρουσης της Δύσης με την Ρωσία (που τώρα έχει επίκεντρο την Ουκρανία), περιγράψαμε τα χαρακτηριστικά της και αποτολμήσαμε ορισμένα σενάρια κατάληξής της. Περιληπτικά:

1) Πρόκειται για αντιπαράθεση των «κατεστημένων» δυτικών δυνάμεων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εναντίον των «ανερχόμενων» δυνάμεων (συνασπισμός BRICS και συνοδοιπόροι) υπό την ηγεσία της Ρωσίας. 

Κουτοπονηριές και ... αθλιότητες!

Γιάννης Πρεβενιός

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε συστηματικά κουτοπόνηρες και άθλιες μεθόδους των κυβερνώντων προκειμένου να μας ξεγελάσουν και να μας παραπλανήσουν για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των έσωθεν και έξωθεν χορηγών και πατρώνων τους. Φυσικά σε αυτήν τους την...
προσπάθεια έχουν ως συνεταίρους την επώνυμη δημοσιογραφική αλητεία αλλά και δυστυχώς τον επιλεκτικό στραβισμό των λειτουργών της δικαιοσύνης! 

Αφορμή για την επαναφορά των παραπάνω σκέψεων μου είναι το τελευταίο "επεισόδιο" με τον περίφημο Ε.Ν.Φ.Ι.Α που έχει να κάνει με το νέο μόνιμο χαράτσι για τα σπίτια μας και το οποίο στην ουσία μας καθιστά ενοικιαστές του δολίου καθεστώτος που μας κυβερνά.