MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ! Ο ΟΗΕ υπέρ της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ διαγραφής χρέους

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΙΑ

Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως… 

το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας δουλικά την ουρά τους. 

Πανωλεθρία για την κυβέρνηση δείχνουν οι "απαγορευμένες" δημοσκοπήσεις

Σοκ σε Συγγρού και παραπήγματα προκαλούν τα ευρήματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες κατ΄ εντολή της διαπλοκής δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα ειδικοί αναλυτές που συμμετέχουν στις έρευνες εξηγούσαν στους ξένους δημοσιογράφους πως αυτή την στιγμή το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει το 40% και συγκεκριμένα βρίσκεται ανάμεσα στο 40,5-42,5% ενώ η ΝΔ βρίσκεται στο 14%.

H Aργεντινή αγωνίζεται στον ΟΗΕ αλλά η Ελλάδα απέχει!

Με συντριπτική πλειοψηφία πέρασε στην Ολομέλεια του ΟΗΕ το ψήφισμα που ζήτησε η Κίρχνερ εις βάρος των τοκογλύφων.

Οµως, ο Σαµαράς δεν ενδιαφέρθηκε να συµµετάσχει.

Γιατί η χώρα µας (µε πρωθυπουργό τον προαναφερόµενο) είναι ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΣΟΚ εθελοδουλίας

Η έκθεση του Κωνσταντίνου Δοξιάδη για τις πολεμικές αποζημιώσεις

Λεπτομερή στοιχεία - Συσσωρευμένο εθνικό εισόδημα 33 ετών οι καταστροφές κατά την Κατοχή 

Σε συσσωρευμένο εθνικό εισόδημα 33 ετών ή τον προϋπολογισμό του κράτους για 130 χρόνια, υπολόγιζε το μέγεθος των καταστροφών ο Δοξιάδης.

Στη φωτογραφία αρχείου, η Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα το 1941 [Πηγή: Φωτογραφίες από το βιβλίο ΤΩΝ R. BATHE ΚΑΙ E. GLODSCHEY, "DER KAMPF UM DEN BALKAN", OLDENBURG, BERLIN, 1942] 

Γερμανία: Το θέμα των αποζημιώσεων έχει οριστικά διευκρινιστεί

Την πάγια θέση της γερμανικής κυβέρνησης που θέλει το ζήτημα των επανορθώσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου να έχει νομικά οριστικά διευκρινιστεί, επανέλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μίχαελ Ροτ. 

Εξέφρασε δε την ευχή το ζήτημα να μην αποτελέσει εμπόδιο στην διμερή συνεργασία, ενώ μετέφερε τον σεβασμό και την στήριξη του Βερολίνου στην ελληνική προσπάθεια μιλώντας για μεταρρυθμίσεις «επαχθείς» για τους Έλληνες πολίτες. 

Αυτή είναι η περίφημη "αδελφοποίηση δήμων" που επιθυμούν οι Γερμανοί!

Έτσι θα ξελασπώσουνε τα υπερχρεωμένα γερμανικά κρατίδια και δήμους εις βάρος πάλι του Ελληνικού λαού!

Αντιγράφω από δελτίου τύπου αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Ωραιοκάστρου στο νομό Θεσσαλονίκης. 

«…σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα εισέρχεται ο διευρυμένος Δήμος Ωραιοκάστρου έχοντας πετύχει την αδελφοποίηση με το Δήμο Detmold, με τον οποίο διατηρεί αγαστές σχέσεις.. ...μεταξύ των άλλων θα επισκεφθούν ένα κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών» (oraiokastro.gr/files/dtklimatikiallagi.pdf)