MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ένα κείμενο-φωτιά ο Κώστας Λαπαβίτσας αποδομεί τις υποσχέσεις του Τσίπρα

-Εκπληξη από έναν «δικό του άνθρωπο» 

Ο γνωστός οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας, ο οποίος παρ' ολίγον να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα κείμενο-φωτιά το οποίο ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο, αποδομεί λέξη προς λέξη τις εξαγγελίες που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ.

Στοιχειώνουν τη συγκυβέρνηση η κατακραυγή και οι αποτυχίες της κρίσης

Η κατάρα της Ρωξάνης κατατρέχει τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Πίσω από τις παραφιλολογίες της Αμφίπολης, το φάντασμα της κατάρρευσης πλανάται ξανά πάνω από το κεφάλι του κυβερνητικού επιτελείου αναζωπυρώνοντας την εκλογολογία.


Η κατάρα των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου που γκρεμίστηκαν από την διπλή πίεση της κατακραυγής του κόσμου και των αποτυχιών της κρίσης και των μνημονίων, στοιχειώνει για άλλη μια φορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μετά και το πατατράκ της εξόδου της ΔΗΜΑΡ το περσινό καλοκαίρι με το “μαύρο” στην ΕΡΤ.