MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τιμωρία 2 μηνών επέβαλε η Μέρκελ στο Σαμαρά!

Με απαίτηση των Γερμανών αυτοκινητοβιομηχάνων. 

Επειδή το ΣΔΟΕ έβαλε σε γερμανικές εταιρείες 4 δις πρόστιμο για τα εικονικά που εξέδιδαν και τον ΦΠΑ που έκλεβαν στην Ελλάδα

ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ λόμπι των Γερμανών βιομηχάνων επέβαλε… τιμωρία δύο μηνών στον Αντώνη Σαμαρά και γι’ αυτό η συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο θα γίνει τελικά την Τρίτη!

Σαμαράς σε Μέρκελ: Δέκα μονάδες μπροστά ο Τσίπρας…

Σε δεινή θέση η κυβέρνηση -Ο Τσίπρας το «φόβητρο πρωθυπουργού» στην επικείμενη συνάντηση με τη γερμανίδα καγκελάριο 

Σε κινήσεις απελπισίας φαίνεται πως προχωρά η κυβέρνηση, εν όψει της προγραμματισμένης για την προσεχή Τρίτη συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο. 

Τόσο η κυβέρνηση, όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρίσκονται σε δεινή θέση μετά και τα δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, έως και 10 μονάδες. 

Για την ελληνική κρίση φταίνε αποκλειστικά η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, υποστηρίζει διάσημος οικονομολόγος

Την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφκαγκ Σόιμπλε δείχνει ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για την Ελλάδα ένας διάσημος Βρετανός οικονομολόγος, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Ο Φιλίπ Λεγκρέν, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Αυστρίας υποστηρίζει ότι η γερμανίδα Καγκελάριος και ο υπουργός της επί των Οικονομιών φέρουν την ευθύνη για τους «απόλυτα λανθασμένους» χειρισμούς και την «καταστροφική στρατηγική» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξέλιξη της κρίσης στη χώρα μας.