MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το ΔΝΤ μάς επέβαλε τον φορολογικό νόμο της Ρουάντα!

Πολλές φορές, χαριτολογώντας περισσότερο για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας παρά κυριολεκτώντας, αναφέρουμε πως «η Ελλάδα έγινε… Ουγκάντα». Να όμως που και στην πραγματικότητα -τουλάχιστον τη φορολογική- η χώρα μας έχει πλήρως εξομοιωθεί με τις υπανάπτυκτες χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής.

Σκάνδαλο Ερρίκος Ντυνάν: H κυβέρνηση των… πλειστηριασμών!

Φαίνεται ότι το μοντέλο της… ανάπτυξης που οραματίζεται για την «Νέα Ελλάδα» ο Αντώνης Σαμαράς, περνά μέσα από μια απίστευτα σκοτεινή διαδρομή, ένα «μαγικό» τούνελ διαπλοκής από εκείνα που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι «ταχυδακτυλουργοί» του πλανήτη. 

Θα περίμενε κανείς από την ελληνική κυβέρνηση που προασπίζει –υποτίθεται- τα συμφέροντα των πολιτών, να διασφάλιζε το αδιάβλητο της διαδικασίας και να δρομολογούσε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ποντάροντας στην πώληση και όχι… νομοθετώντας υπέρ του πλειστηριασμού, εκχωρώντας με τη μορφή της δωρεάς την άδεια και το σήμα του στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε. και φυσικά σε όποια μελλοντική… ΗΜΙΘΕΑ εμφανιστεί στους επόμενους πλειστηριασμούς. 

ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της επίσκεψης Σαμαρά στην μαριονέτα του Ρότσιλντ, Μέρκελ, ένας Ούγγρος Εβραίος μασόνος, αποκαλύπτει το σχέδιο της Ν.Τ.Π. για την «Ελληνική κρίση», γιατί επιλέχθηκε η Ελλάδα από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες για το «πείραμα», δηλαδή να γίνει η Ελλάς πειραματόζωο σε πτώχευση. 

Είναι μια μαρτυρία για τα πραγματικά αίτια της Ελληνικής κρίσης, από την οποίαν δεν πρόκειται να ξεφύγουμε. Στην Ελλάδα βρήκανε πολιτικούς του χεριού τους, για να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους.

Σαμαράς..ο μεγαλύτερος ταχυδακτυλουργός όλων των εποχών…εξαφάνισε ΑΟΖ & κοιτάσματα 7 τρισ.ευρω

Γράφει σε άρθρο του το Reuters στις 3 Οκτ. 2012:

Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου θα μπορούσαν να αλλάξουν δραματικά την τύχη της Ελλάδας, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί οι πρώτες εκτιμήσεις που μιλάνε τουλάχιστον για 600 δις δολάρια έσοδα, από τα αποθέματα, σύμφωνα με μια μελέτη που παρουσιάστηκε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο και έχει περιέλθει στο Reuters.

Έκθεση - κόλαφος απο το Γραφειο προϋπολογισμού του κράτους.

- ΠΡΩΤΗ η Ελλαδα στον κίνδυνο φτώχειας!

-Χειρότερο επίπεδο διαβίωσης ακομα και απο την Τουρκία! 

Συγκλονιστικά ειναι τα στοιχεια που δημοσίευσε στην ενδιάμεση έκθεση του το γραφειο προϋπολογισμου του κράτους.

Δεν χρειάζεται καμμιά αντιπολίτευση, κανένας οικονομολόγος, καμμιά “αντικυβερνητική προπαγάνδα” για να τινάξει στον αέρα το “σουξέ στόρι” της κυβερνησης, μετα απο αυτό. 

Διαβάστε πως ακριβως φτωχοποιήθηκαν οι Έλληνες, απο τις πολιτικές των τελευταίων ετων που εξαθλίωσαν την κοινωνία:

ΕΒΕΑ: Αδυναμία πληρωμής φόρων δηλώνουν σχεδόν 6 στους 10

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το ΕΒΕΑ, ποσοτική έρευνα με τίτλο «Οικονομικό Βαρόμετρο», η οποία πραγματοποιήθηκε κατ' εντολή του ΕΒΕΑ από την εταιρία ALCO, ενώ τα ευρήματά της επεξεργάζονται από το Κέντρο Μελετών και Έρευνας του ΕΒΕΑ..

Η έρευνα διεξήχθη μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σεδείγμα 1.000 ενήλικων ατόμων από όλη την Ελλάδα, το χρονικό διάστημα μεταξύ 16- 18 Σεπτεμβρίου 2014.

Πανικόβλητο το σύστημα από τη «στάση πληρωμών» των πολιτών

Προκειμένου ένα εξουσιαστικό καθεστώς να συνεχίζει να εξουσιάζει ανενόχλητο την κοινωνία, να την ελέγχει και να την εκμεταλλεύεται, θα πρέπει να έχει χρήματα να πληρώνει τους δικαστές, να πληρώνει την αστυνομία, το στρατό, τους πολιτικούς, τους ΔΥ και γενικά όλα τα στηρίγματά του.

Αν δεν έχει τα χρήματα να πληρώνει συνεχώς όλους αυτούς, απλά βουλιάζει. Ένα καθεστώς λοιπόν έχει απόλυτη ανάγκη χρηματοδότησης.
 

Έκθεση-κόλαφος της Βουλής: Σχεδόν 6,5 εκατ. Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας ή απειλούνται από αυτή

Σοκάρουν τα στοιχεία που περιγράφουν την πραγματική κατάσταση της χώρας και περιλαμβάνονται στη νέα ενδιάμεση έκθεση του Γραφείου της Βουλής για την παρακολούθηση του κρατικού προϋπολογισμού, στην οποία αναφέρεται ότι 6.300.000 Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας ή απειλούνται από αυτή, καταρρίπτοντας κάθε σχετικό μύθο περί «success story» που βιώνει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι επικεφαλής της και τα στελέχη τους…