MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Από τη μία η ανεργία, από την άλλη η μείωση μισθών

Με την ανεργία των νέων στο 58,3% και τους μισθούς να μειώνονται συνεχώς, η κατάσταση του εργατικού δυναμικού της χώρας μόνο δραματική μπορεί να χαρακτηριστεί 

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ, περισσότερες από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας χάθηκαν από την αρχή της κρίσης έως σήμερα με τους νεότερους σε ηλικία να πληρώνουν βαρύ τίμημα, καθώς, η ανεργία έχει φθάσει στο 58,3% για ηλικίες 15 – 24. 

Δείτε ποιός μιλάει για νομιμότητα….

Σε μεγάλο χορηγό του Κώστα, της Ντόρας, του Κυριάκου και άλλων μελών της οικογένειας … 

Μητσοτάκη είχε εξελιχθεί ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens. Το αρχείο Χριστοφοράκου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό… 

Τα περιβόητα ημερολόγια του Μιχάλη Χριστοφοράκου από το 1997 μέχρι και την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο του 2007 βρίσκονται πλέον στη διαβόητη δικογραφία. Τα τηρούσαν οι γραμματείς του (με εξέχοντα ρόλο -εξ απορρήτων- η βοηθός Αικατερίνη Τσακάλου) που έγραφαν τα πάντα. 

Financial Times: "Ο Β.Πούτιν είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός της Παγκοσμιοποίησης (Νέας Τάξης Πραγμάτων)"

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ" ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

"Ο πιο επικίνδυνος πολιτικός για την Παγκοσμιοποίηση (Νέα Τάξη Πραγμάτων) είναι ο Β.Πούτιν" σύμφωνα με τους Financial Times. To γνωστό έντυπο-προπύργιο της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων Financial Times στοχοποιεί πάλι τον Β.Πούτιν αλλά και όποιον πολιτικό στην Ευρώπη τον στηρίζει και θέλει η χώρα του να παραμείνει εθνικά ελέυθερη! 

Τα σκάνδαλα «γκρεμίζουν» την κυβέρνηση Σαμαρά

Δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους στην κάλπη, όσοι οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση


Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας δεκαετίας το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr, συγκλονίζει την κυβέρνηση Σαμαρά και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει και τη χαριστική βολή για την παρουσία της στη διακυβέρνηση της Ελλάδας.


Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε το «ξεπούλημα» μέσω πλειστηριασμού, του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας, φέροντας τροπολογία... δώρο στη Βουλή, υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, ήταν μόνο μια σταγόνα που όμως αρκεί για να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής.