MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κομισιόν: Δραματικά στοιχεία για τους μακροχρόνια ανέργους στην Ελλάδα

Μετά από πέντε χρόνια σκληρής λιτότητας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαπιστώνει «κατόπιν εορτής» τα υψηλά επίπεδα μακροχρόνια ανέργων στη χώρα μας

Την λαϊκή ρήση «πάρε τη σκούφια σου και βάρα με» θυμίζει η… διαπίστωση της Κομισιόν για την ανεργία την Ελλάδα.

Μετά από 5 χρόνια βάρβαρης λιτότητας και σκληρών αντιλαϊκών μέτρων που εκτόξευσαν την ανεργία στα ύψη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έρχεται «κατόπιν εορτής» και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την μακροχρόνια ανεργία στην Ελλάδα.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ και ο αντίλογος των bloggers ...

Τελευταία έχει ξεσπάσει διαμάχη για τους bloggers και τα τεκταινόμενα στο «χώρο». Θα προσέξατε βέβαια ότι τη μεγάλη φασαρία την κάνουν άνθρωποι των ΜΜΕ.

Με τους bloggers σίγουρα δεν μπορείς να συμφωνήσεις σε όλα. Όμως σε ένα μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Η ελευθερία που προσφέρει προς το παρόν o «χώρος» και εκφράζεται από τους bloggers ενόχλησε πολλούς. 

Gekaufte journalisten - Αγορασμένοι δημοσιογράφοι

Εξομολόγηση σε Best Seller με Διαδηλώσεις Μπροστά στο Σπήγκελ! 

Προφανώς εδώ, σ’ εμάς, αυτά δεν αποτελούν είδηση… 

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Μεγάλη διαδήλωση εκατοντάδων Γερμανών πολιτών διέσχιζε χθες τους δρόμους του Αμβούργου, με πλακάτ και συνθήματα εναντίον της στρεβλής και ανέντιμης ειδησεογραφίας σε μείζονα γερμανικά όργανα μαζικής ενημέρωσης.
Η διαδήλωση κατέληξε μπροστά στα γραφεία του κάποτε έγκυρου περιοδικού Ντερ Σπήγκελ, το οποίο διακρίθηκε στην παραπληροφόρηση για τα γεγονότα της Ουκρανίας και συνεισέφερε στην αντιρωσική υστερία με εξώφυλλα, όπως τα παραπάνω.