MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Στέλνουν τον Παπασταύρου που φιγουράρει στην λίστα Λαγκάρντ να διαπραγματευθεί με την… Λαγκάρντ!

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! 

Ο κύριος Παπασταύρου είναι ο πασίγνωστος καταθέτης της λίστας Λαγκάρντ με το ιλιγγιώδες ποσό των 5,4 εκ. Ευρώ. Συνδικαιούχοι του λογαριασμού, μέλη της οικογενείας του. 

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, στο διεφθαρμένο κρατίδιο, όχι μόνον δεν κλήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις, αλλά αντίθετα, φιγουράρει ως πρωθυπουργικός σύμβουλος σε όλες τις κρίσιμες συναντήσεις.

Συγκυβέρνηση α λά Παπαδήμου το ύστατο σενάριο της διαπλοκής

-Τα… δίνουν όλα οι μεγαλοκαναλάρχες για να συνεχίσουν να ελέγχουν το πολιτικό σύστημα -Διοχετεύουν το σενάριο κυβέρνησης «ειδικού σκοπού» με εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό

Την ύστατη μάχη διάσωσής του δίνει το σύστημα των γνωστών επιχειρηματιών που εδώ και χρόνια κρατούν τα σκήπτρα της εξουσίας στην ελληνική πολιτική σκηνή. 

Διαπιστώνοντας πως η αποψινή ψήφος εμπιστοσύνης που θα λάβει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην ουσία δε λέει τίποτα, αφού απλώς μεταθέτει τις εξελίξεις για ελάχιστους μήνες (χωρίς ακόμα κι αυτό να είναι σίγουρο, αφού το «ατύχημα» κάθε άλλο παρά αποκλείεται) επιχειρούν να ελέγξουν τα μελλούμενα. 

«Βόμβα» Λαγκάρντ: Να μην φύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα

Στον αέρα τινάζει το παραμύθι της κυβέρνησης, περί δήθεν εξόδου από το Μνημόνιο, με «πρόωρη» αποχώρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Κριστίν Λαγκάρντ, ξεκαθαρίζοντας ότι το Ταμείο σκοπεύει να παραμείνει, αφού η Ελλάδα έχει ανάγκη «προληπτικής στήριξης». 

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσινγκτον στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει ανάγκη «προληπτικής στήριξης» από του επισήμους πιστωτές της. 

Εγκλημα, πούλησε τζάμπα 20 τόνους χρυσού ο Κ. Σημίτης

Ενα ακομα γιγαντιαίο σκάνδαλο φέρει την υπογραφή του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, του ανθρώπου που μας έμπασε ξυπόλυτους στην Ευρωζώνη και μάλιστα με πλαστά στοιχεία και μας κατέστρεψε… 

Πρόκειται για το ξεπούλημα 20 τόνων χρυσού, που φυλάσσονταν στην Τράπεζα της Ελλάδος και το πούλησε σε εξευτελιστική τιμή και με ύποπτες διαδικασίες. 

Όλα έγιναν το 2001, όταν μεσουρανούσε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, με το οποίο ντόπιοι και ξένοι απατεώνες καταλήστεψαν τον κοσμάκη με τις μετοχές - φούσκες και οι γερμανικές πολυεθνικές έπαιρναν ό,τι απέμεινε από τη δημόσια περιουσία, μέσα από ένα μπαράζ χαριστικών συμβάσεων που στοίχησε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στη χώρα μας. 

"Ναρκοπέδιο" η πολιτική σκηνή για Σαμαρά-Βενιζέλο - Μπούμερανγκ η ψήφος εμπιστοσύνης

ΑΠΑΝΩΤΕΣ "ΣΑΦΑΛΙΑΡΕΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ


Μπούμερανγκ επιστρέφει στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που σύρθηκε για ακόμη μία φορά πίσω από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Οι «νάρκες» σκάνε η μία μετά την άλλη εντός και εκτός Κοινοβουλίου και «ακρωτηριάζουν» το στόχο περί «συμπαγούς» κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα έδινε αέρα και επικοινωνιακά πατήματα στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο για τη συνέχεια (ποια συνέχεια δηλαδή, αφού η κυβέρνηση μετράει μέρες).

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σενάρια "νεκρανάστασης" της κυβέρνησης Παπαδήμου - Τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες Σαμαρά-Βενιζέλο

H συγκυβέρνηση Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου, τελειώνει κάπως άδοξα, αν και κατά γενική ομολογία άντεξε περισσότερο απ'όσο χρόνο ζωής της έδιναν οι περισσότεροι τον Ιουμνιο του 2012.

Υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» για να μαζέψουν τους 180!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Γ. Δραγασάκη στην έναρξη της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, περί επιχειρηματιών φίλων του πρωθυπουργού οι οποίοι με ένα τηλεφώνημά τους μπορούν να αλλάξουν νομοσχέδια, να φέρνουν τροπολογίες κλπ. 

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μάθει και μάλιστα από... πηγές εγκυρότατες ότι: 

Το ΤΑΙΠΕΔ είναι όργανο ξένων συμφερόντων

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Οι Εθνοπροδότες πολιτικοί που το “παίζουν” Εθνοσωτήρες, μέσω των Μνημονίων I (δεν ψηφίσθηκε από την Βουλή) και Μνημονίου II (ψηφίσθηκε από 199 βουλευτές στις 12 Φεβρουαρίου 2012), παραιτήθηκαν άνευ όρων και αμετακλήτως από κάθε ασυλία και Εθνικής κυριαρχίας. Όπως επίσης, δεσμεύθηκαν για την καθολική δήμευση της Εθνικής περιουσίας. Κάτι που απαγορεύεται από το Διεθνές Δίκαιο. Και για τον λόγο αυτό υπαχθήκαμε στο Αγγλικό Δίκαιο (δίκαιο των δανειστών – άρθρο 14 της Δανειακής Σύμβασης).

Αθανάσιος Καρανάσιος 

Η σημερινή αρθρογραφία, ότι κατά το ΔΝΤ «Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη δημοσιονομική προσαρμογή»!...

Σε μια χώρο υπό άλωση, που λεηλατείται ασύδοτα από τα ξένα και ντόπια γεράκια. Στην οποία δρουν πολιτικές και οικονομικές συμμορίες! Με ένα κατοχικό κοινοβούλιο/μαριονέτα, που υπογράφει τυφλά ό,τι του πασάρουν, που η ύπαρξή του και μόνο δίνει στην τρόικα άλλοθι για τη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο. Που έχει στο καταραμένο και κολάσιμο ενεργητικό/παθητικό του μόνο αντισυνταγματικούς νόμους και αντεθνικές συμβάσεις με πρωτοφανείς επαχθείς όρους, άγνωστους στο διεθνές δικαίο.