MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τα «παιδιά της Ελλάδος» στρίμωξαν τον Γερμανό!

Δύσκολες ώρες πέρασε προχτές το απόγευμα ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και απεσταλμένος της Ανγκελας Μέρκελ στην Ελλάδα. Ο κοινοβουλευτικός υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (αυτός είναι ολόκληρος ο τίλος του αξιώματός του), λίγα μόνο λεπτά μετά την κατάθεση στεφανιού που έκανε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος, βρέθηκε αντιμέτωπος με μαθητές από το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Χορτιάτη. 

Ηδη, μετρούν αντιστρόφως!

Μετά την άτακτη υποχώρηση, κατά την οποία υποχρεώθηκε να ξεχάσει την έξοδο από το Μνημόνιο, η κυβέρνηση επιδίδεται σε παιχνίδια καθυστερήσεων, καθώς αδυνατεί να δώσει λύσεις έστω και στα στοιχειώδη.

Σπεύδει να καταθέσει την πολυαναμενόμενη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και μοιράζει νέες υποσχέσεις για επίλυση του θέματος των «κόκκινων» δανείων.

Οι πράκτορες των τοκογλύφων «σπρώχνουν» τις ιδιωτικοποιήσεις και οι ιθαγενείς επικροτούν και χειροκροτούν!

Τι μας λένε οι πράκτορες των τοκογλύφων που διαθέτουν βήμα στα ΜΜΕ ...σε αντίθεση μ'εμάς;

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι Πολιτικοί που διόριζαν τους κολλητούς τους στα Πανεπιστήμια.

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι Πανεπιστημιακοί που μασούσαν δισεκατομμύρια από τον ιδρώτα των φορολογουμένων

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι φοιτητοπατέρες που με αντάλλαγμα έναν καλό βαθμό εξασφάλιζαν τις ψήφους των φοιτητών στις εκλογές των Πανεπιστημιακών. 

Πούτιν: Οι Η.Π.Α. θέλουν έναν μονοπολικό κόσμο στα μέτρα τους

Να λογαριάζουν όμως την Ρωσία…

Πλέον λίγοι αμφιβάλλουν ότι η Ρωσία αποτελεί το μοναδικό αντίβαρο-εμπόδιο, στον δρόμο των παγκοσμιοποιητών της Δύσης με έδρα την Ουάσινγκτον, με σκοπό την εγκαθίδρυση ενός κέντρου εξουσίας και διαχείρισης των λαών και του πλούτου (θυμηθείτε εδώ).

Από ΜΜΕ μοιράζεται απελπισία στον πλανήτη (οικονομία, περιβάλλον, ασθένειες), έτσι ώστε να επιβληθεί ως λύση «τάξης και ασφάλειας» μια παγκόσμια κυβέρνηση πολυεθνικών.

Πούτιν: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να αναδιοργανώσουν την παγκόσμια τάξη για τα δικά τους συμφέροντα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε σήμερα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ότι θέτουν σε κίνδυνο την παγκόσμια ασφάλεια, προχωρώντας «μονομερώς» σε «υπαγορεύσεις» προς τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ αποπειράθηκε να επιρρίψει στη Δύση το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την κρίση στην Ουκρανία.