MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

O Σόρος και τα υπόλοιπα τοκογλυφικά κοράκια προμηθεύουν τους Έλληνες με γενόσημα της TEVA για να θησαυρίζουν μέσω Βερμούδων!

Υπήρχαν φωνές που από την στιγμή που η Ελλάδα μπήκε ή μάλλον σκόπιμα οδηγήθηκε στον «κυκεώνα» του Μνημονίου, προειδοποιούσαν ότι όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, συνοδεύεται από εταιρείες – βρυκόλακες και vulture funds που επιτίθενται και κάνουν πλιάτσικο στην τοπική οικονομία.

Υπήρχαν φωνές που υποστήριζαν ότι οι κυβερνώντες εκτελώντας εντολές παρέδωσαν την Ελλάδα σιδηροδέσμια στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων.

Αυτά είναι τα προαπαιτούμενα – ΣΟΚ που ζητά η τρόικα

«Αφανίστε τον ελληνικό λαό». Σε αυτή τη φράση συμπυκνώνεται το περιεχόμενο των περισσοτέρων από τα 19 μέτρα που απαιτεί η τρόικα, προκειμένου να οδηγηθούμε «σε μια επιτυχημένη αξιολόγηση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η τρόικα έστειλε την περασμένη Παρασκευή (7/11/2014) τελεσίγραφο στην ελληνική πλευρά για τα 19 προαπαιτούμενα που «θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια πετυχημένη αξιολόγηση».