MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τρέμουν μη μιλήσει ο Καρατζαφέρης

Ποιοι φοβούνται τον τσιλιαδόρο της τρόικας που πιάστηκε στα πράσα με τις μίζες και τις offshore.

Πανικός έχει πέσει στο σύστημα που τρέμει στην κυριολεξία να μην ανοίξει το στόμα του ο τσιλιαδόρος της μίζας και ντελάλης της τρόικας Γιώργος Καρατζαφέρης. 

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξέρει πάρα πολλά και για πολλούς, γιατί φρόντιζε από το ξεκίνημα της πολιτικής του καριέρας να είναι πάντα μέσα σ΄ όλα και να έχει απόλυτη ενημέρωση. Όποια πέτρα και να σήκωνες, ο Καρατζαφέρης βρισκόταν από κάτω και γνώριζε τα πάντα. 

Κινδυνεύουν οι καταθέσεις μας

Σατανικό σχέδιο της τρόικας και των ξένων τραπεζών για να μπλοκάρουν και στη συνέχεια να φάνε τα λεφτά που έχουν νόμιμα σε τράπεζες.

Αφού μας πήραν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο εσωτερικό, τώρα επιχειρούν να βάλουν χέρι και στις καταθέσεις, που έχουν εκατομμύρια Έλληνες, στο εξωτερικό, όπως αποκάλυψε χθες η Κυριακάτικη kontranews.

Εξανεμίστηκαν 500 δισ. ευρώ από την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων!

Το μεγαλύτερο πλήγμα που δέχθηκαν οι Ελληνες στα χρόνια της κρίσης ήταν η απαξίωση της ακίνητης περιουσίας τους. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, από το 2009 και μετά έχει χαθεί κατά μέσο όρο η μισή αξία των ακινήτων που διαθέτουν πάνω από 6 εκατ. πολίτες.

Το παρόν και το μέλλον μας εξαρτάται από ανίκανους πολιτικούς

Τα ιλαροτραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες, με την πολυδιαφημισμένη ρύθμιση των βεβαιωθέντων και ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 72 έως 100 δόσεις, περίτρανα αποκαλύπτουν την υποτέλεια της κυβέρνησης στην τρόικα, την ασχετοσύνη του κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου και την ανεπάρκεια σε τεχνοκρατικό επίπεδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) και της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ). 

Δυστυχώς για μας τους πολίτες, το παρόν και το μέλλον μας, εξαρτάται από τις βουλές ανίκανων πολιτικών προσώπων. 

Να τελειώνουμε με τους εχθρούς του λαού

Του Δημήτρη Μπεκιάρη 

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται 41 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που αποτέλεσε την αφετηρία για την πτώση της ξενοκίνητης, αμερικανοκίνητης χούντας των Συνταγματαρχών.

41 χρόνια μετά, το Νοέμβρη του 2014, στην ιστορική συγκυρία που το μνημονιακό καθεστώς των Κουίνσλινγκ τρίζει, η λαομίσητη ακροδεξιά κυβέρνηση του "τελειωμένου" εχθρού του λαού, του γερμανόφιλου Μερκελιστή Αντώνη Σαμαρά αποκαλύπτει το πιο αυταρχικό και βίαιο πρόσωπο. 

Η κυβέρνηση εκδικείται τους δικαστές και θέλει να τους τρομοκρατήσει.

Του Γ. Δελαστίκ
 
Βαρύτατες είναι οι κατηγορίες που απευθύνουν προς την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου οι Eνώσεις Δικα­στών και Εισαγγε­λέων, Διοικητικών Δικαστών, Εισαγγελέων Ελλάδος, Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου και Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, με κοινή τους ανακοίνωση. 

Την κατηγορούν ότι «παραβιάζει απροσχημάτιστα το Σύνταγμα»! Καταγγέλλουν επίσης «κλιμάκωση κατ' επανάληψη συνταγματικής εκτροπής της κυβέρνησης σε θέματα εφαρμογής δικαστικών αποφάσεων και σεβασμού των θεσμών, με ευρύτατες συνέπειες στην ίδια την αξιοπιστία του πολιτεύματος ως κράτους δικαίου»!