MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η κυβέρνηση επινόησε την ύπαρξη ΜΙΖΑΣ που ΔΕΝ αντίκειται στα καθήκοντα του υπαλλήλου!!!

Επειδή από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πολιτικάντη που δραστηριοποιείται και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας ... έχουμε να κάνουμε με ΚΟΙΝΟΥΣ κλέφτες ... οι διδάκτορες-αρχιαπατεώνες της Βουλής πέρασαν ειδικό νόμο για να παραγραφούν και να απαλλάξουν χιλιάδες κομματόσκυλα που έκαναν αρπαχτές για να ευνοήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Σοκ: Νέα μέτρα και για το 2016 αξιώνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Του Ανδρέα Πετσίνη και της Ελευθερίας Αρλαπάνου

Προθεσμία δέκα ημερών, έως τις 14 Δεκεμβρίου, έδωσε χθες η Ευρωζώνη για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, διατηρώντας ισχυρές πιέσεις για εξάμηνη παράταση του Μνημονίου. Ενδεχόμενο που δεν προκρίνει η Αθήνα, αντιτείνοντας μόνο τεχνική παράταση κατά «λίγες εβδομάδες». 

Λαπαβίτσας: «Άνευ όρων παράδοση της κυβέρνησης»

Το νέο μνημόνιο, η στάση της Γερμανίας και των λοιπών δανειστών, η πολιτική της σκληρής λιτότητας και η διαπραγματευτική ικανότητα των Ελλήνων στη διεισδυτική ματιά του οικονομολόγου και αναλυτική της πολιτικής οικονομίας κ. Κώστα Λαπαβίτσα, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη.