MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ! ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ “BUILDERBERG” – “ILLUMINATI” !

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Πριν αποκαλύψουμε τον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό για την Ελληνική χρεοκοπία, πρέπει να αναφέρουμε περιληπτικά τους λόγους που κρατούν την Ελλάδα ακόμα όρθια, ενώ η Ιταλία και η Γαλλία μας πέρασαν και σήμερα έχουν βουλιάξει οικονομικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει στάση πληρωμών του δημοσίου, κάτι που εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα. 

Οι λόγοι που δεν χρεοκοπήσαμε ακόμα, ενώ έχουμε βρεθεί στην κατάσταση της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας (“default”) από τον Νοέμβριο του 2011, είναι βασικά δύο και ο ένας είναι το κοινό νόμισμα. Δεν υπήρχε δηλαδή ο ασφαλής μηχανισμός που θα προστάτευε την Ευρώπη από την Ελληνική χρεοκοπία, αλλά αν ήθελαν θα τον είχαν δημιουργήσει. 

Τα «μαγικά» της κυβέρνησης

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πάρει δρόμο. Δεν θα σας κουράσω γι άλλη μια φορά με τους λόγους για τους οποίους αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πάρει δρόμο, αφού σας τους έχω ήδη παρουσιάσει επανειλημμένως σε αμέτρητες προηγούμενες αναρτήσεις. Χώρια που, λίγο-πολύ, οι λόγοι αυτοί γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο έντονα αισθητοί σε όλο και περισσότερους. Οπότε, τι άλλο να προσθέσω εγώ πια;

Απατεώνες, Λαϊκιστές και Τυχοδιώκτες!

Εϊτε η κωλυσιεργία στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα είναι αληθινή, είτε φαινομενική και καιροσκοπική, γεγονός είναι ότι το σενάριο των πρόωρων εθνικών εκλογών, φαντάζει ως το πλέον πιθανό και απ’ ότι φαίνεται την υλοποίηση του σεναρίου αυτού το επιθυμούν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος. Δεν γνωρίζουμε βέβαια, αν στο σενάριο των πρόωρων εκλογών συναινέσουν η Μέρκελ με τον Σόιμπλε.

Οι "δυναστείες" του χρήματος και των Μedia ...κάνουν πόλεμο με κομπάρσους δημοσιογράφους και χρηματοδοτούμενα site !

Απορείτε γιατί ...έχουμε γεμίσει από site ενημερωτικά και μη. Απορείτε γιατί γίνεται το "χώσιμο" του Βήματος σε Γιάννα και Μπομπολαίους. Απορείτε που βρίσκετε το χρήμα και κινούνται αυτά τα site με δημοσιογραφικές υπογραφές. Απορείτε γιατί δημοσιογράφοι αναλύουν ...όλα αυτά που αναλύουν! Διαβάστε δύο σχετικά πόστ και θα καταλάβετε πολλά ...γιατί όλο αυτό το σύστημα θέλει με κάθε τρόπο προβολή για να κάνει παιχνίδι.