MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

«Οδεύουμε προς το έσχατο σημείο του πάτου»: Το οργισμένο mail απεργών δικηγόρων


Αναδημοσιεύουμε το mail που κυκλοφορεί από απεργούς δικηγόρους και εξηγεί με απλά λόγια τις συνέπειες του νέου νομοσχεδίου με τις αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Πώς οι δίκες θα γίνονται πλέον στην ουσία χωρίς μάρτυρες, πως θα διευκολυνθούν οι κατασχέσεις και θα ριχτούν στο καναβάτσο οι δανειολήπτες.... 

«Λοιπόν, αφού τα ΜΜΕ δεν μιλούν καθόλου και θάβουν κάθε αγώνα, ας πω μια κουβέντα: 

Η δημόσια εταιρεία ύδρευσης του Ισραήλ μας απειλεί με δικαστήρια για την ΕΥΑΘ!

Οι Ισραηλινοί βιάζονται να βάλουν στο χέρι την κερδοφόρο Ύδρευση της Θεσσαλονίκης που οι προδότες και πράκτορές τους στη Βουλή ιδιωτικοποίησαν χωρίς να μας ρωτήσουν. 

Η είδηση από τη Ναυτεμπορική και το Βασίλη Κωστούλα (@VasKostoulas):
Mekorot: «Μην μας αναγκάσετε να πάμε στα δικαστήρια»

Ανεπίτρεπτο! Η «εγγονή» του Χίτλερ δίνει μαθήματα δημοκρατίας στην Ευρώπη

Πορφύρης Δ / Σταφυλά Π

Ανεπίτρεπτο οι υπεύθυνοι των φούρνων του ολοκαυτώματος των μπλόκων της Γκεστάπο, της Βέρμαχτ,των αερίων, των στρατοπέδων συγκέντρωσης όπου από τα κόκκαλα έκαναν χτένες,και από το δέρμα τσάντες, ή δολοφονούσαν υπό τους ήχους κλασικής μουσικής, του μαρκαρίσματος, της κατοχής, της πείνας του ξεκοιλιάσματος των εγκύων, του εμπρησμού χωριών και του βομβαρδισμού πόλεων που ευθύνονται για το θάνατο 60.000.000 νεκρών, της δήμευσης και της λεηλασίας, των κατοχικών δανείων δια της σιδηράς κυρίας Μέρκελ του νέου σιδηρούν παραπετάσματος που αποκαλείται ΕΥΡΩΝΑΤΟ παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας στη Ρωσία για το ουκρανικό.

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"

Θα ήθελα να μάθω:

- Σε ποιους ακριβώς χρωστάμε, από πότε και πόσα στον καθένα;

- Γιατί δεν ζητήθηκε συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων για να απαιτήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις από τους Γερμανούς ενόψει της τραγικής αυτής οικονομικής κρίσης ; (Ζητήθηκε βέβαια συναίνεση....για την οριζόντια , υπό γωνία και κάθετη εξαθλίωση των Ελλήνων !!!)

- Γιατί χαρίστηκαν τα 500 εκατομ. ευρώ ΦΠΑ που χρωστάνε οι Γερμανοί του αερολιμένα "ΕΛ. Βενιζέλος" ;