MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φόρος 26% αν πουλήσετε πάνω από δύο ακίνητα μέσα σε δύο χρόνια!

Τεράστιες παγίδες που οδηγούν απλούς πολίτες, ιδιοκτήτες ακινήτων, να φορολογηθούν σαν να ήταν … επιχειρήσεις και να πληρώσουν φόρο 26% για «κέρδη» που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν, αφού πολλοί ξεπουλάνε όσο-όσο για τα ακίνητά που έχουν στο όνομά τους για να γλιτώσουν από τον ΕΝΦΙΑ, κρύβουν οι οδηγίες που δίνει στις εφορίες η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, για την εφαρμογή του νέου Φόρου Υπεραξίας.

Ο Σιωνισμός και ο ρόλος του στην παγκόσμια ιστορία!

Το άρθρο που ακολουθεί επιχειρεί να δώσει μια αναλυτική και ψύχραιμη εικόνα για το αμφιλεγόμενο θέμα του Σιωνισμού και τον ρόλο που αυτός διαδραμάτισε στην παγκόσμια ιστορία μέχρι σήμερα βασισμένο σε ιστορικά ντοκουμέντα και βιβλία.

Τι είναι ο Σιωνισμός

Ο Σιωνισμός –ή εβραϊκός εθνικισμός– είναι ένα σύγχρονο πολιτικό κίνημα. Ο βασικός πυρήνας της ιδεολογίας του είναι ότι όλοι οι Εβραίοι αποτελούν ένα έθνος, και όχι απλά μια θρησκεία ή εθνική κοινότητα και επιπλέον ότι η μόνη λύση στον αντί-σημιτισμό είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων Εβραίων στην Παλαιστίνη και η δημιουργία κράτους σ’ αυτή.

Δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί!

Λιγότερα από 445€ το μήνα παίρνει το 22% όσων έχουν… ακόμη εργασία. 

Τα Ατομα που αμείβονται με μισθό μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης είναι 331.918 και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΙΚΑ (Απρίλιος 2014) ανέρχεται στα 445 ευρώ κατά μέσο όρο. Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν πως με μισθό χαμηλότερο των 1022 ευρώ αμείβεται το 61% των μισθωτών εργαζομένων.