MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: «Τέλειωσαν, πάμε σε εκλογές!»

«Δεν πρόκειται να βρει αποστάτες» είπε για τον Σαμαρά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 

«Δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και αν πιέζουν, όσο και αν εκβιάζουν, όσο και αν προσπαθούν μέσα στον πανικό τους να βρουν «Συμπιλίδηδες». Τελείωσαν, πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στο προαύλιο χώρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Άθλιος, ελεεινός και προδότης της παράταξης και της πατρίδας

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Τελικά ο κύβος ερρίφθη. Η σκηνοθετημένη απόφαση επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος κατά ένα δίμηνο από τους “αιμοσταγείς” τροϊκανούς, επιταχύνει τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας μέσω της άρον-άρον διαδικασίας εκλογής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Για τους γνωρίζοντες, η εντολή δόθηκε προ μηνός από την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ και οι εδώ υποτακτικοί της άρχισαν τις προδοτικές διαβουλεύσεις τους (Σαμαράς, Βενιζέλος, Μεϊμαράκης και Παπούλιας), προκειμένου να εξευρεθούν οι απαιτούμενοι 180 καλοθελητές-προδότες Βουλευτές που θα ψηφίσουν τον νέο Πρόεδρο στις 29 Δεκεμβρίου 2014 για να συνεχίσουν την πολιτική του “διαίρει και βασίλευε” της αναρχοκομουνίστριας Μέρκελ, εις βάρος της Πατρίδος και του λαού της. 

Αφού ζημίωσε το ελληνικό κράτος, τώρα υποδεικνύει ποιός θα το κυβερνήσει

Απύθμενο πολιτικό θράσος από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλωντ Γιουνκέρ. Ενώ επί της ουσίας παραδέχεται πως γνώριζε για την ευνοϊκή φορολόγηση πολυεθνικών εταιρειών στο Λουξεμβούργο του οποίου ήταν πρωθυπουργός, ζημιώνοντας κράτη-συμμάχους μεταξύ των οποίων κι η Ελλάδα, έρχεται τώρα να προτρέψει τους Έλληνες να μην ψηφίσουν λάθος.