MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί καμιά κυβέρνηση, αλλά και καμία αντιπολίτευση, 16 χρόνια τώρα δεν αναζήτησε τα κλεμμένα από τα ασφαλιστικά ταμεία;

Είναι γνωστό, και στις περισσότερες των περιπτώσεων ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ, ότι οι πολιτικοοικονομικές συμμορίες, τύπου Τσουκάτου, τύπου Μαντέλη, τύπου Νεονάκη κλπ, του σιωνιστικού οίκου των Αβούρηδων, οι οποίες υπήρχαν και πρόκοψαν σε ΟΛΑ τα κόμματα (και μη μου πει κάποιο νεόκοπο απόκομμα περί της παρθενίας του, όταν ξέρει και ξέρουμε από ποια σάπια μήτρα βγήκε), έφαγαν ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΑ με τους τραπεζίτες, στη Σημιτική φούσκα του χρηματιστηρίου των σιωνιστών απατεώνων, περισσότερα από 26.000.000.000 €!!! Μιλάμε για 1999 – 2000!!!!! 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!! 

H Tρόικα θέλει στη φυλακή την Μαφία των Ελλήνων μηντιαρχών;

Η Τρόικα θέλει φυλακή την συμμορία των ντόπιων εκδοτών και καναλαρχών. Μην έχετε ουδεμία ψευδαίσθηση. 

Και τους θέλουν φυλακή όχι γιατί οι τροικανοί είναι καλά παιδιά, αλλά γιατί γνωρίζουν πως όσα δις ευρώ δανεικά και να προσφέρουν στην Κολομβία των Βαλκανίων θα είναι σαν να τα πετάνε στα σκουπίδια όσο τα εγχώρια ΜΜΕ παραμένουν στα χέρια της συγκεκριμένης συμμορίας.

Απίστευτος διάλογος Βενιζέλου-Τσίπρα

- Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις! 

Έναν απίστευτο διάλογο ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσω της στήλης του στα “Νέα”.

Σε προεκλογικό πανικό οι τρομοκράτες του Μαξίμου

Με την επίσπευση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας οι κυβερνώντες Σαμαροβενιζέλοι επιχειρούν μια "ηρωική" έξοδο. Πριν θαφτούν κάτω από τα συντρίμμια του δικού τους success story. Το γεγονός αυτό δεν καν την προσπάθεια να το κρύψουν.

«Επισπεύδουμε την Προεδρική εκλογή γιατί η Τρόικα σκλήρυνε τη στάση της, εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας που προκαλούσε η αντιπολίτευση, την ώρα που χρειαζόμασταν σταθερότητα και διαπραγματευτική ισχύ," δήλωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.