MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Οι Έλληνες είναι οι πιο δυστυχισμένοι πολίτες της Ευρώπης

Δυσαρεστημένοι με τη ζωή και την εργασία τους εμφανίζονται οι Έλληνες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών της ΕΛΣΤΑΤ.

Τέσσερις στους 10 δηλώνουν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τη ζωή, την οικονομική τους κατάσταση, την εργασία αλλά και το περιβάλλον διαβίωσης.

Ήξεραν όλοι από το 1997 για τα κοιτάσματα...αλλά μας πήγαν στο ΔΝΤ!!

Την απόρρητη έκθεση που υπήρχε ήδη από το 1997 κλειδωμένη στα συρτάρια της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου της Ελλάδος (ΔΕΠ-ΕΚΥ Α.Ε.) και αποκάλυπτε την ύπαρξη γιγαντιαίων στόχων-κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου δυτικά της Πελοποννήσου και νότια της Κρήτης, έφερε στο «φως» η Realnews. 

Σε αυτή περιλαμβάνονται χάρτες στους οποίους αποτυπώνονται αντίστοιχες σεισμικές καταγραφές με αυτές που προέκυψαν κατά την πρόσφατη έρευνα της νορβηγικής εταιρείας PGS, η οποία επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περιοχή και για τις προοπτικές των εν λόγω κοιτασμάτων, όπως αποκάλυψε η Realnews. 

ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Βουλευτές δέχονται τηλεφωνική κλήση από Α.Σαμαρά και πατούν ... "απόρριψη" - Δεν θέλουν ούτε κουβέντα μαζί του...
 
Νύχτα με πολιτικές ζυμώσεις, τηλεφωνήματα και συνεχείς επαφές, με στόχο την προσέγγιση βουλευτών που κλείνουν προς τον το «ναι» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν η χθεσινή, αλλά όπως ομολογούν από την κυβέρνηση τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά, αφού ο αριθμός παραμένει «κολλημένος» και η εκλογή δεν βγαίνει με τίποτα με τα σημερινά δεδομένα. Και λέμε με τα σημερινά δεδομένα γιατί με αυτή την κυβέρνηση κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένει. 

«180 μόνο αν διαλύσουμε τους ΑΝ.ΕΛ.»

ΈΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ «ΚΟΥΚΙΑ» 

«Αντί να γεμίζει το σακούλι, αδειάζει!». Στη φράση αυτή – που ανήκει σε κυβερνητικό στέλεχος - αποτυπώνεται πλήρως το κλίμα που επικρατεί για την πρώτη ψηφοφορία.

Ο φόβος και η αμηχανία είναι αυτά που κυριαρχούν στους Σαμαρά και Βενιζέλο, ενόψει της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι δύο κυβερνητικοί συνεταίροι, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, σε συνομιλία που είχαν κατέληξαν στο απαισιόδοξο συμπέρασμα, ότι το μάξιμουμ ψήφων που μπορούν να κερδίσουν σε αυτή την ψηφοφορία, είναι το 165.