MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Φυγαδεύουν τα 11 δισεκατομμύρια του ΤΧΣ για να μην τα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εδώ και λίγο καιρό το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ πλανάται πάνω από την Ευρωζώνη και τρομοκρατεί την Γερμανία. 

Οι δανειστές μαζί με τους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο ξεκίνησαν ήδη να ναρκοθετούν το πεδίο για την περίπτωση που δεν θα αποτραπούν οι εκλογές , οι οποίες -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα δώσουν τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο που μπαίνει σε εφαρμογή δεν είναι άλλο από το περιβόητο σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης». 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΣΑΠΙΛΑ» – Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αρνείται να δει το DVD Xαϊκάλη-Αποστολόπουλου!

Πρωτοφανές! Την στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει δει το επίμαχο DVD που εμφανίζει τους Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Αποστολόπουλο , τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας σε συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:30 του Σαββάτου αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να μην το δουν γιατί είναι «προϊόν εγκλήματος». 

Νευρική κρίση στην κυβέρνηση - Θέλουν να προφυλακίσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕXΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΤΔ 

Ποινικές διώξεις και προφυλακίσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ που κατήγγειλαν την απόπειρα δωροδοκίας ετοιμάζει η κυβέρνηση προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. 

Ταυτόχρονα μεθοδεύεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των video και από το διαδίκτυο με την δικαιολογία ότι είναι προϊόν εγκλήματος! 

Η αντίδραση είναι προ των πυλών

Δε χρειάζεται να είναι κανείς έμπειρος πολιτικός αναλυτής ή να έχει ειδικές γνώσεις για να διαπιστώσει ότι η πολιτική της Ε.Ε είναι εντελώς αντιφατική, χαώδης και χωρίς προσανατολισμό.

Αναφέρουμε μερικά:

α: Ενώ έχει προηγμένη πολεμική βιομηχανία, πουλάει όπλα κι έχει εξοπλίσει άριστα όλα τα δορυφορικά σ’αυτή κράτη με σκληρά ολιγαρχικά καθεστώτα, η ίδια δεν έχει οργανωμένη εξωτερική πολιτική, οργανωμένη άμυνα και οργανωμένο στρατό. 

Το σύστημα σε κατάσταση απόλυτου πανικού

του system failure

Για ακόμα μια φορά, η κυβέρνηση δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Μετά την αποκάλυψη απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, το κυβερνητικό επιτελείο σύσσωμο έσπευσε να προδικάσει το "στημένο" της όλης υπόθεσης.

Οι δηλώσεις Βούλτεψη και άλλων στελεχών, αλλά κυρίως, η πρωτοφανής κίνηση Σαμαρά να προβεί σε μηνύσεις, υποδηλώνουν πράγματι, ότι το συστημικό κατεστημένο βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου πανικού.