MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ο μυστηριώδης σταυρός τού Πάπα, αντιπροσωπεύει μία αλλόκοτη μορφή!


Αυτό είναι σημαντικό για τούς ερευνητές τής Ιταλίας, και για τους διάφορους φίλους, που έχουν επέλθει στην μή εξάσκηση τών Καθολικών συμφερόντων (λόγω της απόλυτης διαφθοράς στο Βατικανό). 

Αυτή είναι η εμφάνιση στις φωτογραφίες του νέου Πάπα και πού θα πρέπει να ρίξει ο κόσμος μια πολύ καλή ματιά , στον παράξενο σταυρό γύρω από τον λαιμό του, που δεν αντιπροσωπεύει το εσταυρωμένο Χριστό, αλλά μία διαφορετική μορφή. 

Έχει ένα ασημένιο σταυρό – είναι ένας σκελετός με τα χέρια σταυρωμένα, σε μία τυπική στάση θανάτου το οποίο φαίνεται να περιβάλλεται γύρω από ένα κοπάδι πρόβατα. Τι είναι αυτό το σύμβολο; 

Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι ο σκελετός δείχνει το θάνατο τού δημιουργού, που αντιπροσωπεύει τον αρχαίο αιγυπτιακό θεό των νεκρών Όσιρι.



 Πηγή : http://sfairika.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου