MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Οι δικαστές και πάλι στα... δικαστήρια για τα αναδρομικά τους

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων οριστικοποίησε το υπόδειγμα αγωγής κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τα οφειλόμενα αναδρομικά των δικαστών, μετά την σχετική απόφαση του Μισθοδικείου. 

Ειδικότερα, η ΕΔΕ αναφέρει σε «ενημερωτική ανακοίνωσή της» ότι έχει σταλεί στις γραμματείες των δικαστηρίων η οριστική μορφή υποδείγματος αγωγής που μπορούν να καταθέσουν οι δικαστές στα Διοικητικά Πρωτοδικεία της χώρας κατά του Ελληνικού Δημοσίου. 

Άγριο "κράξιμο" Ε.Βενιζέλου στη Λάρισα - Συνοδεία αστυνομικής δύναμης μπήκε στο δημοτικό ωδείο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ 

Με άγριο κράξιμο και αποδοκιμασίες συνοδεύονται οι ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου σε ένα κοινό που δεν αριθμεί πέραν των μερικών δεκάδων ανθρώπων, αφού όλοι τους «φτύνουν». Αυτοί απλά νομίζουν πώς βρέχει μέχρι βέβαια τις εκλογές, όπου εκεί θα πάρουν το μήνυμα. 

Πυθία 1…. Έγγραφο φωτιά της ΕΥΠ… Σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή από την Mossad;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα» έγγραφο φωτιά της ΕΥΠ, το οποίο επικαλείται τις… 

ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αναφέρεται σε σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1″. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό, σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο».Αιτία αυτού του σχεδίου φέρεται να είναι η στάση του Κώστα Καραμανλή για την ενεργειακή πολιτική αλλά και γενικότερα για την εξωτερική και οικονομική πολιτική που ασκούσε, η οποία φαίνεται πως είχε ενοχλήσει τόσο τους Αμερικανούς όσο και άλλους συμμάχους. 

Οι απόγονοι του Goebbels

Από Asterix

«Ο Γερμανός δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα, παρά μόνο τον εκφοβισμό – δεν δείχνει καμία απολύτως γενναιοδωρία ή ενδοιασμό στις διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει πλεονέκτημα που δεν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί, κανένα σημείο στο οποίο δεν θα ξέπεφτε χάριν του κέρδους, ενώ είναι άνευ τιμής, υπερηφάνειας ή οίκτου. 

Ως εκ τούτου, δεν πρέπει ποτέ να διαπραγματεύεσαι με έναν Γερμανό ή να συμφιλιώνεσαι μαζί του – πρέπει να του υπαγορεύεις αυτά που θέλεις. Υπό οποιουσδήποτε άλλους όρους, δεν θα σε σέβεται ή δεν θα τον εμποδίσεις από το να σε εξαπατήσει» (Keynes). 

Οι προφητείες του Γέροντα Παΐσιου προκαλούν ρίγη

O Γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει τα σημερινά δραματικά γεγονότα στην Γαλλία, αλλά οι προφητείες του, που έπεσαν διάνα, ήταν φωνή βοώντος εν τη έρημο.

Για να θυμηθούμε λοιπόν τα λόγια του γέροντα Παϊσίου όπως ακριβώς καταγράφονται στο βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Β΄ τόμος.

Μέρκελ : Δεν θα υπάρχει κανένα Grexit . Αντώνη τι έχεις να πεις τώρα !

Τα μασάει τώρα και η Μέρκελ

Είπε ότι δεν θα υπάρχει κανένα Grexit. Μέχρι και η Γερμανίδα καγκελάριος… γύρισε την πλάτη στον Αντώνη Σαμαρά και την εκστρατεία φόβου, στην οποία έχει αποδυθεί. 

Η Ανγκελα Μέρκελ «τράβηξε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια» του «δικού της ανθρώπου», ξεκαθαρίζοντας, με τον πιο απόλυτο τρόπο, ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο GREXIT, αφού το μοναδικό αποδεκτό από την ίδια και το Βερολίνο, σενάριο, είναι αυτό της παραμονής της χώρας μας, στην Ευρωζώνη.