MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο Μπόμπολας κρύβεται πίσω από το «Ποτάμι»

Ο αρχιερεας της διαπλοκής μεγαλομέτοχος του MEGA και ο εθνικός εργολάβος Γιώργος Μπόμπολας, κρύβεται … πίσω απ’ το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη που στήθηκε για τρεις κυρίως λόγους: Πρώτον να ανακόψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερον να τεθεί σε ομηρία η νέα κυβέρνηση, αφού θα ήταν υποχρεωμένη να συνεργαστεί με το κόμμα της διαπλοκής και τρίτον να συνεχίσει να κάνει τις δουλειές του ο εθνικός εργολάβος. 

ΜΕ ΤΑ «ΘΑ» ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

O Αντώνης Σαμαράς ακολουθεί ξεκάθαρα πλέον την τακτική του παλαιοκομματισμού και των υποσχέσεων, επιχειρώντας να πει στον λαό, αυτά που θέλει να ακούσει... 

Το κακό δεν είναι ότι υπόσχεται ένα καλύτερο επίπεδο ποιότητας ζωής. Αυτό είναι θεμιτό. Το κακό είναι πως τα ίδια είχε υποσχεθεί και το 2012 και δεν τα υλοποίησε ποτέ. Το αντίθετο. Ακολούθησε κατά γράμμα τη δημοσιονομική λιτότητα που επέβαλαν το ΔΝΤ και το Βερολίνο και μάλιστα στη χειρότερη μορφή της, αφού επειδή ακριβώς δεν προέβη σε μεταρρυθμίσεις, το Διευθυντήριο των Βρυξελλών επέβαλε ακόμα πιο απεχθή μέτρα. 

ΣΤΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΓΕΡOΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

Στην αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσίου προχώρησε σήμερα (Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015) η Ιερά Συνόδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 

Σε ανακοινωθέν του το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει: 

«Συνήλθεν, υπό την προεδρίαν της Α.Θ. Παναγιότητος, η Αγία και Ιερά Σύνοδος εις την τακτικήν συνεδρίαν αυτής σήμερον, Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, προς εξέτασιν των, εν τη ημερησία διατάξει αναγεγραμμένων θεμάτων.