MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Για «στημένο παιγνίδι τραπεζιτών και κυβέρνησης», έκανε λόγο ο Καμμένος

Στημένο παιγνίδι» των τραπεζιτών με την κυβέρνηση, με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων …

Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια της ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Κοζάνη.

Αποκάλυψη – Πόρισμα-βόμβα του υπουργείου Οικονομικών… 200 δισ. ευρώ μάς χρωστάνε οι Γερμανοί!

Ήρθε η ώρα του λογαριασμού με τους… φίλους μας τους Γερμανούς. Ενώπιος ενωπίω… Για τα εγκλήματα που έκαναν στην Ελλάδα οι χιτλερικές δυνάμεις κατά … τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, από τον Απρίλιο του 1941 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1944. Πίσω τους άφησαν καμένη γη, σφαγές, εκτελέσεις, εκτοπίσεις, πείνα και δυστυχία. 

Στοιχεία σοκ: Οι πληγές που έχει προκαλέσει η κρίση στην ελληνική κοινωνία

ΕΛΣΤΑΤ 

Της Eλένης Πετροπούλου

Oξυμμένα είναι τα οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης με μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού να αντιμετωπίζει φαινόμενα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. 

Πάντως, η κοινωνική συνοχή είναι ενισχυμένη στην Ελλάδα και τόσο οι δομές που υπάρχουν όσο και οι οικογενειακοί δεσμοί ανακουφίζουν σε μεγάλο βαθμό τα νοικοκυριά