MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Οι καταστροφείς της Ελλάδας υπόσχονται ανάπτυξη!

Τους έβαλαν ΕΝΦΙΑ , Τέλος Επιτηδεύματος, Εισφορά Αλληλεγγύης και Φόρο 26% από το πρώτο ευρώ. Πολλαπλασίασαν τα πρόστιμα για την παραμικρή καθυστέρηση φόρων ή ασφαλιστικών εισφορών και τους κατασχέτουν μία περιουσία με την παραμικρή παράβαση.

Πολλαπλασίασαν τους φόρους στα καύσιμα και τα διόδια και κατέστησαν πιο φθηνό το να έρθει ένα κοντέινερ από το Χονγκ Κονγκ παρά ένας τόνος πατάτες από τη Θράκη στην Αθήνα.

10 τρόποι να καταλάβεις εάν σου λένε ψέματα...

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το σώμα τους μιλά τη δική του γλώσσα, όσο όμως και εάν κοιτάζουν να σας εξαπατήσουν με τα λόγια τους, πάντα γίνεται εμφανής η αθόρυβη παρουσία της αλήθειας. Μιας και λοιπόν πλησιάζουν εκλογές, και πολλοί λύκοι φορούν προβιές προβάτων, ορίστε 10 τρόποι για να αντιλαμβάνεστε εάν κάποιος σας λέει την αλήθεια.

1. Αποφεύγει να σας κοιτάξει στα μάτια, χαμηλώνει το βλέμμα, κοιτάζει δεξιά-αριστερά και έχει περιορισμένη σωματική έκφραση (σταυρωμένα πόδια, κλείνει τις γροθιές του, μαζεύει τα δάχτυλά του και οι παλάμες του είναι στραμμένες προς τα μέσα).