MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

CNBC: Μόνο το 10% των δανείων πήγε στον ελληνικό λαό

Θα ήταν η διαγραφή του χρέους τοσο μεγάλο κακό αναρωτιέται σε άρθρο του το μεγάλο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι όπου φιλοξενεί την άποψη ότι το χρέος θα πρέπει να ακυρωθεί ενώ επισημαίνει πως μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν τόσο τρομερή ούτε για την οικονομία ούτε για τον πληθυσμό απαντώντας και στις χθεσινές δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ ότι μια αναδιάρθρωση του χρέους δεν θα ήταν χωρίς συνέπειες. Που πήγαν τα λεφτά που δανείστηκε η Ελλάδα;

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο που φιλοξενεί σήμερα στην ιστοσελίδα του δημοσίευμα με τίτλο “Θα ήταν η διαγραφή ελληνικού χρέους πράγματι τόσο μεγάλο κακό;”.

Μεγαλειώδης συγκέντρωση! Μπροστά σε συγγενείς και φίλους μίλησε ο Σαμαράς

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

(Σ.Σ. : Αυτό το άρθρο μπήκε στο αρχείο, για μην βγει κανένας «παπαγάλος» αργότερα και πει, πως ο «καταλληλότερος πρωθυπουργός» κέρδισε ή έχασε με ελάχιστη διαφορά, θα είναι απάτη και νοθεία.  ) 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΣΗΣ

Δείτε πλάνα από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ.

Άχρωμη, άοσμη, χωρίς παλμό και χωρίς μουσική!

Μετρημένα 3500 άτομα... 10 τμήματα κερκίδας των 200 θέσεων έκαστο και 30x40 καρέκλες στο κέντρο του γηπέδου...

Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λογιστικό έλεγχο;

Του Eric Toussaint

Από τότε που προκηρύχτηκαν οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, η δυνατότητα του Σύριζα να βγει νικητής από τις κάλπες και να σχηματίσει κυβέρνηση παρουσιάζεται σαν απειλή στην κοινή γνώμη και ειδικά σε εκείνη της Ευρωζώνης. Και όμως, αυτοί που καλούν σε συναγερμό γνωρίζουν θαυμάσια πως ο Σύριζα έχει εξαγγείλει ότι δεν θα αναστείλει την αποπληρωμή του χρέους και δεν θα βγει από το ευρώ όταν θα γίνει κυβέρνηση.