MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Γερμανία εναντίον Ελλάδας.

Του Γ. Δελαστίκ

Καίρια η επισήμανση Βαρουφάκη προς Σόιμπλε: «Πρέπει να σεβαστούμε υπάρχοντες κανόνες (σ.σ. της ΕΕ), χωρίς όμως να διαλύουμε τη δημοκρατία με μια βαριοπούλα που να λέει ότι οι εκλογές δεν μετράνε»! Βαριοπούλα γερμανική εναντίον της δημοκρατίας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Βαριοπούλα γερμανική εναντίον των «ασήμαντων» κατά το Βερολίνο βουλευτικών εκλογών σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ, πλην φυσικά της Γερμανίας.


Ο Βαρουφάκης σε ρόλο… Ρούσβελτ, “προκαλεί” τη Μέρκελ!

Συνέντευξη στην εκπομπή Presa Diretta του Rai Tre παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών σημειώνει πως η Ελλάδα σε… ρόλο Ρούσβελτ προτείνει ένα “new deal” για την Ευρώπη, το οποίο είναι ευνοϊκό για κάθε Ευρωπαίο πολίτη. Παράλληλα, καλεί τη Γερμανία να σταματήσει να “φοβερίζει” τους λαούς και “προκαλεί” την Άνγκελα Μέρκελ να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να εξηγήσει για ποιο λόγο διαφωνεί με το ελληνικό σχέδιο.

ΥΠΟΘΕΣΗ HOCHTIEF: ΝΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ! 

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει ξανά το Newsbomb.gr τις... αμαρτωλές συμφωνίες του ελληνικού δημοσίου με ξένους κολοσσούς. 

Γερμανικές εταιρείες πήραν έργα στην Ελλάδα και έβαλαν στα ταμεία τους αστρονομικά ποσά χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ φόρο.