MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Κυβέρνηση έτοιμη για όλα: "Εκτός" ευρώ ήδη το 93% των Ελλήνων πολιτών - Δύσκολη η συμφωνία

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ;

Μακριά από συμφωνία είναι η Ελλάδα με τους δανειστές της (ή τους κύριους δανειστές της αφού εξακολουθεί και υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό ιδιωτών μετά τα PSI) και θα αποτελούσε έκπληξη σημερινή συμφωνία στο Eurogroup.

Και όμως βρέθηκαν δικαστές που διαφωνούν με το κατηγορώ στο Γιούνκερ

Την πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, μέμφονται δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, οι πρόεδροι Πρωτοδικών Χριστόφορος και Χαράλαμπος Σεβαστίδης, για την επιστολή που έστειλε την περασμένη  Παρασκευή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και εξέφρασε την στήριξη της Κυβέρνησης, στον αγώνα κατά της λιτότητας.

Με επιστολή τους προς την πρόεδρο της ΕΔΕ οι δύο πρόεδροι Πρωτοδικών, επισημαίνουν ότι η επιστολή εστάλη από την κυρία Θάνου στο όνομα όλων, χωρίς να ενημερωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και υπογραμμίζουν ότι διαφωνούν κάθετα τόσο με το περιεχόμενο της όσο και με την σκοπιμότητας της.

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Γιατί, απλά, ο Γιάνης Βαρουφάκης ξέρει γράμματα !!!

Ξέρει ότι η ελληνική κρίση ήταν εξ” αρχής και συνεχίζει να παραμένει ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ !!!

Και ότι βαφτίστηκε ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ, για να μοιραστεί η μαύρη τρύπα και οι επισφάλειες των ελληνικών και ευρωπαϊκών τραπεζών, στους ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ της Ελλάδας και της Ευρωζώνης !!!