MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΕΤΣΙ «ΣΤΗΘΗΚΑΝ» ΤΑ... ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ!

ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟ NEWSBOMB.GR ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 37 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ 

Δεν είχε... τέλος το ξέφρενο πάρτι διασπάθισης δημοσίου χρήματος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός θα γίνει μάρτυρας απίστευτων αποκαλύψεων που θα δουν το φως της δημοσιότητας. 

Οι μίζες έπεφταν «βροχή» και όπως έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, οι συμβάσεις για εξοπλιστικά προγράμματα που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο διαφθοράς, ξεπερνούν τις 10. Δύο φάκελοι έχουν ήδη μεταβιβαστεί αρμοδίως προς τις εισαγγελικές αρχές, ενώ άλλοι 14 θα σταλούν το αμέσως προσεχές διάστημα. 

Έγγραφο τής «Στάζι»: Ισχυρές ενδείξεις για χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων στην Eλλάδα

Οι κάπως μεγαλύτεροι στην ηλικία ....ίσως θυμούνται τις "συζητήσεις" που άνοιξαν τα σχετικά με το θέμα δημοσιεύματα ....οι νεώτεροι όμως μάλλον δεν έχουν γνώση.... Σε επόμενη ανάρτηση θα δούμε τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Τ. ΤΕΛΟΓΛΟΥ 

- "Έγγραφο τnς «Στάζι»: Αναφέρει εντολή Aνατολικογερμανού υπουργού προς πράκτορα το 1984 «να επεξεργασθεί ιδέες οικονομικής υποστήριξης του ΠAΣOK» και ότι αυτός σκέπτεται να χρησιμοποιήσει βασικό μέτοχο της «Iντρακόμ»...

Ο ΚΑΚΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ Η... ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΚΕΛ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 

Το ψυχολογικό touching του Βερολίνου στην ελληνική κυβέρνηση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με κύριο εκφραστή του τον Βόλφκανγκ Σόιμπλε. 

Το γερμανικό παράδοξο των διαπραγματεύσεων και τα «τρομολαγνικά» σενάρια που διοχετεύουν οι δανειστές. 

 
Με αξιοζήλευτες μεθόδους προπαγάνδας η «γερμανική μηχανή» επιλέγει να βομβαρδίζει την κοινή γνώμη της Ευρώπης με τρομοκρατικά σενάρια περί Grexit, Grexident, και διπλών νομισμάτων, ενώ ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες να πει κατ' ιδίαν στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών πως «αν θέλετε να βγείτε από το ευρώ, κάντε το κι εμείς θα σας βοηθήσουμε». 

Πάνος Καμμένος στην Bild: «Aν φύγουμε από το ευρώ τότε θα ακολουθήσουν Ισπανία, Ιταλία και στο τέλος η Γερμανία»

"Ο Β.ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ"

Για εμπλοκή στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας κατηγόρησε τη Γερμανία ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην Bild.

Αναφέροντας ότι κάποιοι δεν ήθελαν να σχηματίσει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε τις προειδοποιήσεις για τους μετανάστες, ζήτησε από την Τουρκία να σέβεται τις υποχρεώσεις της, ενώ έκανε επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι δεν είναι θεωρητική η συζήτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Καμμένου στην Bild: