MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η Ουάσιγκτον στο «χείλος της καταστροφής» λόγω πιθανού οικονομικού κραχ

Σύμφωνα με άρθρο ρωσικής εφημερίδας οι ΗΠΑ κινούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα όσο αφορά τις διεθνείς εξελίξεις , λόγω του μεγάλου δημοσιονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η κεντρική αμερικανική κυβέρνηση, με το υπέρογκο χρέος να ανέρχεται στα 12 τρις δολάρια.

Αυτό το γεγονός θα επιταχύνει τις «εξελίξεις» τόσο στην Μέση Ανατολή( βλέπε Υεμένη- Παλαιστίνη) όσο και στην Ανατολική Ευρώπη, και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε παγκόσμια σύρραξη για να «σωθεί» το δολάριο.

ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ 

Οι εν απογνώσει αντιδράσεις των τέως συγκυβερνώντων, του Αντ. Σαμαρά και του Ε. Βενιζέλου, συνεπικουρούμενων από διάφορα γνωστά, αμαρτωλά, εκδοτικά συγκροτήματα, αμέσως με την κατάθεση της πρότασης για την εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει τα των μνημονίων από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, δείχνει για μια ακόμα φορά το πώς αντιλαμβάνονται και την πολιτική αντιπαράθεση αλλά και την πολιτική συνέπεια.