MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ένας είναι ο εχθρός: Ο Ευρωναζισμός. Άξονας Γερμανίας - Γαλλίας σε βάρος της Ελλάδας

Ξενοφώντας Ερμείδης

Οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα για να κρύψουν τον άκρατο ανθελληνισμό τους. 

Οι υπουργοί Οικονομικών των δύο μεγάλων δυνάμεων Γερμανίας και Γαλλίας έχουν βγάλει τα μυδράλια των απειλών και της αλαζονείας με στόχο όχι την ελληνική κυβέρνηση, αλλά την Ελλάδα.

«Η ΕΕ αρνείται τη δημοκρατία στην Ελλάδα»

«Ελλάδα εναντίον Ευρώπης – Το δημοκρατικό σοκ» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος τηςεφημερίδας «Λιμπερασιόν» του Σαββατοκύριακου. Συνοδεύεται από σκίτσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε βαθύ μπλε κάλυμμα κονσέρβας, που όμως στην περιοχή της Ελλάδας έχει αρχίσει να τυλίγεται γύρω από το κλειδί της κονσέρβας, αφήνοντας να φανούν τα γήινα χρώματα της χώρας. 

Σε εννέα σελίδες, αποκλειστικά αφιερωμένες στη «σύγκρουση» Ελλάδας και Ευρώπης, η εφημερίδα ανοίγει τη συζήτηση και θέτει τον προβληματισμό κατά πόσον βρισκόμαστε μπρος στη διαπίστωση μιας καταφανούς «άρνησης της Δημοκρατίας από την Ευρώπη». 

Μέτωπο… «γερμανοτσολιάδων» !

του Γιώργου Δελαστίκ

Είδε κι απόειδε ο Αντώνης Σαμαράς ότι κανένας σοβαρός ελληνικός αστικός όμιλος της ολιγαρχίας δεν ποντάρει πάνω του, γιατί όλοι τον …
θεωρούν «καμένο χαρτί» από πολιτική σκοπιά και πήρε την απόφασή του: 

Σκέφθηκε μήπως κατορθώσει και αποσπάσει την εύνοια των Γερμανών, οργανώνοντας τα σύγχρονα πολιτικά «τάγματα ασφαλείας» των… «γερμανοτσολιάδων»! Αποφάσισε δηλαδή να διερευνήσει αν ο Βαγγέλης Βενιζέλος των ερειπίων του ΠΑΣΟΚ και ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού είναι διατεθειμένοι να συγκροτήσουν με τη ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαρά ακόμη ένα «φιλοευρωπαϊκό μέτωπο». Αν προτίθενται δηλαδή ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να λειτουργήσουν ως «τσόντες» της ΝΔ του Σαμαρά!

Με τακτικά πυρηνικά όπλα γεμίζει την Ευρώπη το ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσει την Ρωσία

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο περικύκλωσης και απομόνωσης της Ρωσίας από τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Έτσι και μετά τις αναφορές για αύξηση έως και 80% των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ σε περιοχές γύρω από την ρωσική επικράτεια οι ΗΠΑ προχώρησαν σε εακόμα μια ενέργεια που μόνο στην προώθηση της ειρήνης δεν στοχεύει.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε εντολή και ήδη μεταφέρονται στην Ευρώπη τακτικά πυρηνικά όπλα με την μορφή βομβών , πυραύλων και βλημάτων.