MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Πρώτη δημόσια ομολογία της Α.Μέρκελ: "Έχει ευθύνη η Γερμανία για όσα έκανε στην Ελλάδα κατά την Κατοχή"

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Γ.ΓΚΑΟΥΚ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ"

Όπως φάνηκε ο Γερμανός Πρόεδρος Γιοακίμ Γκάουκ ήταν "λαγός", καθώς η Γερμανίδα καγκελάριος Α.Μέρκελ, για πρώτη φορά δημοσίως παραδέχθηκε την ευθύνη που φέρουν οι Γερμανοί για τα πεπραγμένα της "εθνικοσοσιαλιστικής περιόδου" όταν και κατά την διάρκεια της Κατοχής κατέστρεψαν ολοσχερώς την Ελλάδα και εξόντωσαν ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού της.

Στη φάκα των ΗΠΑ η Μέρκελ για μίζες!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Φτύστε τη Δημοκρατία» έλεγε σε κάποιο σημείο ,ένα νέο καταπληκτικό θεατρο-δημοσιογραφικό σόου του γερμανού παρουσιαστή της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης.

Ήταν προτροπή των Γερμανών προς τους Ελληνες και Ευρωπαίους στα πλαίσια της διαχείρισης του ελληνικού ζητήματος, ερήμην των συμφερόντων και της θέλησης του ελληνικού λαού. Το σόου δεν έρχεται τυχαία στη γερμανική επικαιρότητα σε μια εποχή ,στην οποία κυριαρχούν τα κατευθυνόμενα απο την γερμανική κυβέρνηση ανθελληνικά ρεπορτάζ.

Όργιο» φοροαποφυγής από τον κερδοσκόπο Τζ.Σόρος

Η μισή περιουσία του προέρχεται από φορολογικούς παραδείσους

Πίσω από το «τερατώδες» σε μέγεθος κερδοσκοπικό fund του γνωστού Τζορτζ Σόρος κρύβεται ένα οργανωμένο σχέδιο φοροαποφυγής, για το οποίο, όμως, ο ουγγρο-αμερικανός μεγιστάνας καλείται τώρα να πληρώσει έναν επίσης «τερατώδη» φόρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Η περιουσία του Τζορτζ Σόρος υπολογίζεται σχεδόν σε 30 δισεκατομμύρια δολάρια, δίνοντάς του την 23η θέση στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Σχεδόν τα μισά, όμως, προέρχονται από αναβαλλόμενους φόρους, η καταβολή των οποίων «αναβάλλονταν» επί δεκαετίες.