MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η Κ.Λαγκάρντ διέταξε έρευνα για το πως το Μνημόνιο διέλυσε την Ελλάδα και να αποδοθούν ευθύνες

ΖΗΤΑ ΤΗΝ "ΚΕΦΑΛΗ" ΤΟΥ Π.ΤΟΜΣΕΝ "ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ"

Το εθνοκτόνο Μνημόνιο που υπέγραψε ο Γ.Παπανδρέου το 2010 και "αλυσόδεσε" την Ελλάδα για μισό αιώνα θα γίνει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από το ίδιο το ΔΝΤ, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, εφόσον τα αποτελέσματά του προκάλεσαν μόνο δυστυχία και κατέστρεψαν ολοκληρωτικά κάθε ελπίδα στην χώρα για ανάκαμψη.

Επί του πρακτέου η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κ.Λαγκάρντ ζητεί την "κεφαλή" του Πολ Τόμσεν "επί πίνακι", διότι η αποτυχία του προγράμματος στην Ελλάδα προκάλεσε μια ευρωπαϊκή κρίση που μπορεί να καταλήξει στο τέλος σε παγκόσμια.

«Εγώ ο αγανακτισμένος Έλληνας»

Το κείμενο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου έχει ως εξής:

«Ο Σωστός Έλληνας

Ψηφίζει την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια και στο Σύνταγμα είναι με τους αγανακτισμένους κατά της ΧΟΥΝΤΑΣ που κυβερνάει την χώρα.

Πάντα ψηφίζει εγωκεντρικά και ποτέ για το γενικό συμφέρον.

Είναι κεντρώος σοσιαλιστής (ποτέ δεν ήταν των άκρων) αλλά εάν του πειράξεις την τσέπη μπορεί να ψηφίσει και την χρυσή αυγή.

Θέλει τους πολιτικούς τίμιους και καθαρούς με μόνη εξαίρεση τα ρουσφέτια να είναι για αυτόν και τους δικούς του.

Κεραυνοί Στίγκλιτς υπέρ της Ελλάδας: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη για τρίτη φορά στην καταστροφή μέσα σε 101 χρόνια!

Δείτε τι λέει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ νομπελίστας οικονομολόγος Στίγκλιτς, για την θηριωδία σε βάρος της Ελλάδας και ποιές φράσεις χρησιμοποιεί (12’00 και μετά).

Την ίδια στιγμή που το μαύρο μετωπο χρησιμοποιεί απατεώνες τύπου Ρουμπινί που τους παρουσιάζει ως «νομπελίστες» (ουτε καν είχαν προταθεί).

Ο Στίγκλιτς αποκαλυπτει τις συναντήσεις του με Βαρουφάκη και Σόιμπλε. Τι λέει;

Γιώργος Μπόμπολας: ο άνθρωπος που πιθανότατα ελέγχει μέχρι και τη μάνα σου

Ποιος είναι επιτέλους ο μεγιστάνας που υποτίθεται πως αιωρείται πάνω από κάθε κυβέρνηση; 

Επιχειρούμε να βγάλουμε άκρη

Εδώ και αρκετό καιρό, κάτι με τις τηλεοπτικές άδειες, κάτι με τα ορυχεία, ένα σκοτεινό, υποβλητικό όνομα παραμένει διαρκώς στο…
προσκήνιο: Μπόμπολας.

Σήμερα, εκατοντάδες μεταλλωρύχοι, εργαζόμενοι στα ορυχεία των Σκουριών Χαλκιδικής, πραγματοποίησαν πορεία έξω από τα γραφεία του Mega στη Μεσογείων – Μπόμπολας στο τετράγωνο.