MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Οι Γερμανοί φόρτωσαν τη χώρα με χρέος 84 δισ. ευρώ την πενταετία Σημίτη

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ «ΣΑΠΑΚΙΑ» ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ 

Το Βερολίνο τρέμει την εξεταστική για τα μνημόνια και την επιτροπή λογιστικού ελέγχους του χρέους. Ο λόγος είναι απλός: Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τη χρεοκοπία της χώρας το έχουν οι Γερμανοί εταίροι όπου σε αγαστή συνεργασία με τις εκσυγχρονιστικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (1998-2003), αλλά και με τις μνημονιακές κυβερνήσεις (2010 – 2014) κατάφεραν να φορτώσουν τη χώρα και τους λαούς της Ευρώπης με χρέος και παράλληλα να ξεφορτωθούν όλη τη σαπίλα των εξοπλιστικών που πουλούσαν στην Ελλάδα. 

Αποκάλυψη ΣΟΚ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ! Μας έδωσαν από το 2010 μέχρι τώρα € 226,7 δις και τους έχουμε πληρώσει € 270,1 δις

Αποκάλυψη ΣΟΚ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - Είμαστε το παγκόσμιο κορόιδο - Συγκλονιστικά τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, που τα κρύβουν.

Μας έδωσαν από το 2010 μέχρι τώρα 226,7 δισ. ευρώ και τους έχουμε πληρώσει 270,1 δισ. ευρώ!

Δηλαδή, 43,4 δισ. ευρώ παραπάνω, και γύρευε πόσα ακόμη θέλουν να μας αρπάξουν οι αδίστακτοι τοκογλύφοι-εταίροι μας

Μας πίνουν το αίμα οι... φίλοι και εταίροι μας, μπροστά στους οποίους ο Σάιλοκ μοιάζει μαθητούδι... Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, όπως αναδύεται γυμνή από τους αριθμούς, τους οποίους οι ομοτράπεζοί μας έχουν θεοποιήσει, κι ας πεινάνε κι ας αυτοκτονούν άνθρωποι.