MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αποκαλυπτική μελέτη καταδεικνύει γιατί μας θέλουν στην Ευρωζώνη: "Όσοι άλλαξαν νόμισμα γνώρισαν ανάκαμψη και ανάπτυξη"

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ GREXIT

Το πρακτορείο Bloomberg αποκαλύπτει μία μελέτη που έγινε πρόσφατα για τις 70 χώρες που άλλαξαν νόμισμα από το 1945 έως σήμερα και η οποία δείχνει πως μία μόνο μικρή μειοψηφία των χωρών αυτών ζημιώθηκε, ενώ στην πλειονότητά τους μετά από ορισμένα και μικρής έκτασης προβλήματα μπήκαν και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης προς όφελος των λαών τους.

Η μελέτη αυτή σίγουρα αποτελεί «χαστούκι» στο κατεστημένο στην Ελλάδα που μέσω των συστημικών ΜΜΕ τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό πως αν η χώρα βγει από την Ευρωζώνη θα διαλυθεί, θα έρθει η συντέλεια, δεν θα έχουμε να φάμε κλπ και απειλούν και εκβιάζουν την κυβέρνηση εκπροσωπώντας ξεκάθαρα τα συμφέροντα των δανειστών. Είναι πολλά τα λεφτά βλέπετε, όπως και εκείνα που θα κληθούν να πληρώσουν για τις τηλεοπτικές άδειες…

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930...

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930... Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας !

Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.