MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ριξτε τον Τσιπρα παση θυσια!

«Οι εντεταλμένοι των ΜΜΕ αναπαράγουν καθημερινά, κατόπιν οδηγιών, δημοσιεύματα από πέντε συγκεκριμένα ξένα μέσα, τα οποία είναι … πλήρως συνδεδεμένα με τα συμφέροντα που στηρίζουν την επιχείρηση ανατροπής» 

PLAN B: «Ριξτε τον τσιπρα παση θυσια …» της Κατερίνας Ακριβοπούλου 

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στην πρώτη μετά τις εκλογές συνεδρίαση της Κ.Ε. στις 28 Φεβρουαρίου, προϊδέαζε ανατριχιαστικά για όσα βιώνει αυτό το διάστημα η χώρα. Με καθαρό τρόπο ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πριν από τρείς μήνες, αυτό που ήδη παρακολουθούμε όλοι με κομμένη την ανάσα: ότι το «σχέδιο των δανειστών ήταν και παραμένει, να οδηγήσουν την κυβέρνησή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε φθορά, ανατροπή, ή άνευ όρων παράδοση, πριν το κυβερνητικό έργο αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Και πριν το ελληνικό παράδειγμα επιδράσει στους συσχετισμούς σε άλλες χώρες. Και κυρίως πριν από τις εκλογές στην Ισπανία. 

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Εν Αρχή ήν η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, και τα εδώ πολιτικά Σιωνιστικά πιόνια της. 

Ιστορικόν της κρίσης 

Τα πολιτικά πιόνια, κατόπιν άνωθεν εντολής, αποφάσισαν να καταργήσουν το Εθνικό νόμισμα τη Δραχμή, και να μας φέρουν το Ευρώ. 

Από τότε άρχισε η τραγωδία της χώρας και του Λαού της. 

Το Ευρώ ήταν πολύ ισχυρό νόμισμα για να το αντέξει η οικονομία μας. 

Καταρρεύσαμε, μας έφεραν Δάνεια,- Μνημόνια,- και Τρόϊκες!!! 

Χάσαμε την εθνική μας Κυριαρχία και αξιοπρέπεια. 

Τα παιδάκια της Τρόϊκα, όργωναν τα υπουργεία μας, και έδιναν διαταγές. Οι υπουργοί μας κατάντησαν παιχνίδι των παιδιών της Σιων. Τρόϊκα. 

ΔΝΤ: Επιβαρύνει το χρέος με τοκογλυφικό επιτόκιο!

«Θέλετε να γίνουμε σαν το Σουδάν, τη Σομαλία και τη Ζιμπάμπουε, που είναι οι μοναδικές χώρες οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν καθυστερήσει την πληρωμή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου;» Αυτός είναι ο αντίλογος που προβάλλεται μόνιμα σε κάθε ένσταση ή αντίρρηση στην προοπτική πληρωμής των δόσεων του Ταμείου! Η απάντηση αυτή αποφεύγει, ωστόσο, να τοποθετηθεί απέναντι στο προφανές ερώτημα ως προς τη σκοπιμότητα, ακόμη και τη νομιμότητα, των πληρωμών στον κολοσσιαίο οργανισμό. 

του Λεωνίδα Βατικιώτη

Και οι ενστάσεις εγείρονται όλο και πιο έντονα όσο οι πιστωτές, εκβιάζοντας την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί τα αιτήματά τους, αρνούνται να υλοποιήσουν τις δικές τους υποχρεώσεις για την έγκαιρη καταβολή των δόσεων. 

Ιδού η αλήθεια για το εθνικό χρέος: Πόσα χρωστάμε, πότε πρέπει να τα αποπληρώσουμε

'Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Ή "ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! - ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 

Ολη την αλήθεια για το χρέος που έχει επωμιστεί η χώρα με την υπογραφή του δεύτερου Μνημονίο το 2012 και το εθνικό εδιέξοδο το οποίο βιώνει η κοιτίδα του Ελληνισμού, φέρνει στην επιφάνεια σήμερα το defencenet.gr: H Eλλάδα ως το 2057 πρέπει να αποπληρώσει 284 δισ. ευρώ από τα πλεονάσματα που υποτίθεται θα παρουσιάζει κάθε χρόνο, ενώ το συνολικό χρέος ξεπερνά τα 330 δισ. ευρώ! 

Είναι απορίας άξιον πως βρέθηκαν Έλληνες να υπογράψουν τέτοιες δεσμεύσεις και μάλιστα βάσει του αγγλικού δικαίου το οποίο πραγματικά δίνει το δικαίωμα και την δυνατότητα στον δανειστή να "διαλύσει" τον οφειλέτη σε περίπτωση που καταστεί αδύνατη η εξυπηρέτηση του παρανοϊκού χρέους, βάσει των όσων υπέγραψε η κυβέρνηση Παπαδήμου, με τις ψήφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή, τον Φεβρουάριο του 2012.