MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Βόμβα από FAZ: Η Λαγκαρντ τορπίλισε την συμφωνία!

Πλήρης δικαίωση για τον βρώμικο ρόλο της φίλης του Παπανδρέου

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ!

Διαβάστε τι γράφαμε στις 2 Ιουνίου για τον βρώμικο ρόλο της Λαγκάρντ που τορπίλισε την συμφωνία εκβιάζοντας ακόμα και τον Γιουνκέρ. Πριν από λίγο, η FAZ αποκαλύπτει όλο το βρώμικο παρασκήνιο και εξαπολύει μύδρους για την ύπουλη στάση της Λαγκαρντ, την οποία η εφημεριδα «αδυνατεί να εξηγήσει». Λογικό. Ακόμα και το μυαλό των Γερμανών δεν μπορεί να διανοηθεί την βρώμικη συνδιαλλαγή της με Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου προκειμενου να καταστραφεί η χωρα και να εξυπηρετηθούν τα κοινά συμφέροντα αυτών των διεφθαρμένων υποκειμένων.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :Τι βρήκαν οι εμπειρογνώμονες στα συντρίμμια του ΣΙΝΟΥΚ

Έρευνα που ανατρέπει τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα 

Ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Ντάσκας προέβει σε μια σημαντική αποκάλυψη η οποία θα συζητηθεί: αποκάλυψε ότι το ΣΙΝΟΥΚ ,η πτώση του οποίου οδήγησε στο θάνατο τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο και άλλα 14 άτομα, μεταξύ των οποίων και πρόσωπα βαρύνουσας σημασίας, δεν έπεσε από μηχανική βλάβη αλλά το έριξαν με κάποιο τρόπο. 

Σύμφωνα με στοιχεία του δημοσιογράφου, τα όποια παρουσιάζονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα “ntokoumenta.gr”, ελάχιστα 24ωρα μετά την συντριβή του ελικοπτέρου και το θάνατο όλου του Πατριαρχικού Επιτελείου οι δυο λογιστές του Πατριάρχη επέστρεψαν με πτήση στο Κάιρο για να παραλάβουν τα κρίσιμα στοιχεία του Πατριαρχείου. 

ΑΠΟ τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση, οι ξένοι μας την είχαν ΣΤΗΜΕΝΗ

ΑΠΟ τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εδώ και 35 χρόνια, οι ξένοι μας την είχαν ΣΤΗΜΕΝΗ… ΣΤΗΝ αρχή άρχισαν να μας «καλοπιάνουν» δίνοντάς μας κάποιες… 

ΨΩΡΟΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ… ΕΔΙΝΑΝ επιδοτήσεις στους αμπελουργούς μας, αλλά τους έλεγαν, θα πάρετε τα λεφτά, αφού όμως προηγουμένως ΞΕΡΙΖΩΣΕΤΕ τα αμπέλια σας!...

Και τα κορόιδα οι αμπελουργοί μας, με τη σύμφωνη γνώμη των άχρηστων και απατεώνων πολιτικών μας, έβγαζαν τα αμπέλια τους και έπαιρναν πενταροδεκάρες, ίσα – ίσα για να αγοράσουν κανένα γερμανικό παλιοαυτοκίνητο!.. Έτσι οι Γάλλοι μείνανε μόνοι και πουλούσαν χωρίς ανταγωνισμό τα κρασιά τους, σε ολόκληρο τον κόσμο και τα δικά μας σιγά – σιγά εξαφανίστηκαν από τις διεθνείς αγορές.

«Κεντροαριστερός προδότης».

Του Γιώργου Δελαστίκ 

Απολαυστικό πραγματικά ήταν το άρθρο των Τάιμς της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, το οποίο υπογραφόταν από το γνωστό πολιτικό αναλυτή Χιούγκο Ντίξον και απευθυνόταν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπαγορεύοντάς του τι να κάνει μόλις υπογράψει συμφωνία με τους Ευρωπαίους δανειστές και το ΔΝΤ.

«Αν κάνει συμφωνία, μπορεί να διασπάσει το αριστερό κόμμα του, τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσε όμως να προκηρύξει νέες εκλογές, να πετάξει έξω με τις κλοτσιές τους αντάρτες και πιθανόν να κερδίσει μια φρέσκια εντολή με αυξημένη πλειοψηφία» γράφει όλο καμάρι ο αρθρογράφος της μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας.

Τώρα τρέχουν οι δανειστές…

Κατερίνα Ακριβοπούλου 

Ο… πολύς κ. Τόμσεν –αφού κλάφτηκε σαν μαθητούδι που τσακώθηκε με τον διπλανό του στο θρανίο, και ζήτησε από τη δασκάλα να του κάνει «ντα»- επιστρέφει σήμερα στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις, από τις οποίες υποτίθεται… αποχώρησε, επειδή του αντιμίλησε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Νίκος Παπάς!

Παλιά καραβάνα ο Γιουνκέρ άδειασε το ΔΝΤ με τον τρόπο του: την ώρα που τα ΜΜΕ στην Ελλάδα «έσκουζαν» για το κακό που πάθαμε να διώξουμε το ΔΝΤ, ο πρόεδρος της Κομισιόν απαντούσε «σιγά τα αίματα»…