MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Στο σκαμνί!

Της Κατερίνας Γκαράνη 

Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, η χώρα αυτή δεν ξαναπαίρνει μπροστά ούτε με Σχέδια, ούτε με δάνεια, ούτε με αναπτύξεις, ούτε με Στάλιν, ούτε με Χίτλερ, ούτε με το Θεό τον ίδιο σε ψηφοδέλτιο επικρατείας Μαοϊκού κόμματος. Η εναλλαγή πολιτικού προσωπικού να περνάει η ώρα με συζητήσεις για το χρέος, για το αύριο και για το μεθαύριο δεν οδηγούν πουθενά. Αν δεν καθίσουν στο σκαμνί άπαντες οι εμπλεκόμενοι από το 2002 και μετά για το πού έβαζαν την τζίφρα τους και τι ξεπουλούσαν παράλληλα από εθνική κυριαρχία, εδώ θα μείνουμε στάσιμοι για κανά χρόνο και μετά θα αρχίσει η μεγάλη κατρακύλα που αρμόζει σε κάθε αποικία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μπατίστα (ΔΝΤ) έκανε συνειδητά την παρέμβαση – βόμβα για να αφοπλίσει Λαγκάρντ και Σόιμπλε.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ – ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Ολυμπία, η παρέμβαση – κόλαφος του εκτελεστικού διευθυντή του ΔΝΤ, Paulo Nogueira Batista, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύνοδο έγινε απολύτως συνειδητά προκειμενου να δώσει διαπραγματευτικό όπλο στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στις δυνάμεις της Ευρώπης που πραγματικά θέλουν μια λύση στις αρχές του Ευρωπαϊκού δικαίου. Αφοπλίζοντας μάλιστα την ίδια την Λαγκάρντ αλλά και τον Σόιμπλε που επιχειρούν να τορπιλίσουν την συμφωνία.