MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Την παραίτησή του από την ηγεσία της ΝΔ ανακοίνωσε ο Σαμαράς

Την παραίτησή του από την ηγεσία της ΝΔ ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την συντριπτική επικράτηση του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα. 

«Από σήμερα παραιτούμαι από την ηγεσία της ΝΔ και ζήτησα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναλάβει προσωρινός πρόεδρος και να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες», πρόσθεσε. 

Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς, μοναδικός του οδηγός πάντα ήταν η συνείδησή του και η αίσθηση χρέους στην Ελλάδα, για να αποφύγει η χώρα μια οδυνηρή εξέλιξη. 

Ο λαός «τελείωσε» τα κανάλια της διαπλοκής και τους δημοσκόπους!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ NEWSBOMB.GR ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ 

Τον Έλληνα μόνο να τον φοβούνται πρέπει... 

Οι καναλάρχες της διαπλοκής, οι «δημοσιογράφοι» του τρόμου και του πανικού, οι δημοσκόποι... παροχής υπηρεσιών και οι πάσης φύσεως μνημονιακοί εκπρόσωποι των εγχώριων και ξένων συμφερόντων, εισέπραξαν κατάμουτρα το μεγαλύτερο «ΟΧΙ» που θα μπορούσαν ποτέ να αντιμετωπίσουν, από έναν λαό που ό,τι και να κάνουν ΔΕΝ τρομοκρατείται. 

Γ.Βαρουφάκης: "Ο λαός επέστρεψε στους δανειστές το τελεσίγραφο"

«Ο ελληνικό λαός επέστρεψε το τελεσίγραφο» τόνισε σε δήλωσή του από το υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Βαρουφάκης, σημειώνοντας πως «με το "όχι", αγνοώντας τον φόβο που δημιούργησαν με τις κλειστές τράπεζες και με τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας, θα τείνουμε χείρα συνεργασίας προς τους εταίρους μας. Θα τους καλέσουμε έναν έναν». 

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, στις εκλογές του Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός είπε «όχι» πια σε πέντε χρόνια υποκρισίας. «Πέντε μήνες διαπραγματευτήκαμε για το δικαίωμα να ακουστεί αυτό το λογικό επιχείρημα: Όχι νέα δάνεια πριν αναδιαρθρωθούν να παλιά». 

Οριστικά πλέον στον πολιτικό κάλαθο των αχρήστων Καραμανλής, Σημίτης, Παπανδρέου και λοιπά φαντάσματα

Του Στρατή Μαζίδη

Το σαφές αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος με διαφορά άνω των 20 μονάδων αποδεικνύει στην πράξη πως ο ελληνικός λαός ανεξαρτήτως ιδεολογικών τοποθετήσεων στέλνει οριστικά στον πολιτικό κάλαθο των αχρήστων όλους τους σκελετούς του παρελθόντος.

Πρώην πρωθυπουργοί που θα έπρεπε να έχουν οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη όπως ο Κώστας Καραμανλής, ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου για να λογοδοτήσουν για τη σημερινή μας κατάντια, είχαν το θράσος να απευθυνθούν στην κοινωνία. Ειδικά ο Κώστας Καραμανλής απογοήτευσε ακόμη περισσότερο μετά από έξι χρόνια σιωπής.

Αυτοί είναι οι 18 επιχειρηματίες που χρωστούν 11 δισ. ευρώ στο Δημόσιο

«Μεγάλα» ονόματα του πλούτου στη χώρα μας, είναι βουτηγμένα στα χρέη.

Σύμφωνα με άρθρο του planetnews, αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας. 

Η λίστα με τα ονόματα, όπως τη δημοσιεύει το blog: 

Συγκλονιστικό αφιέρωμα Γερμανικού καναλιού αποδομεί τα ψέματα Σόιμπλε- εγχώριας τρόικας

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ - ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΕΧΙΤ POLL TA KANAΛΙΑ 

Πώς οι μνημονιακοί έστησαν ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον του λαού

Σε ένα συγκλονιστκό αφιέρωμα το γερμανικό κανάλι ARD αποδομεί τα ψεύδη του Β.Σόιμπλε και της εγχώριας τρόικας η οποία σε αγαστή συνεργασία με τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ προχώρησαν σε εκτεταμένες ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά του λαού με σκοπό να γύρουν την κοινή γνώμη υπέρ του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα. Με ένα απίστευτο ντοκουμέντο αποδεικνύεται περίτρανα οι "μαύρες επιχειρήσεις" που έστησαν οι μνημονιακοί και δικαιώνονται όποι έκαναν λόγο για δημοσκοπήσεις που δεν επαληθευόνται.