MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

4 Πτωχεύσεις έχουν κάνει οι Γερμανοί εξαπατώντας τους δανειστές...

Στις 24 Ιανουαρίου 1921 στη διάσκεψη του Παρισιού οι Γερμανοί συμφώνησαν να πληρώσουν 226 δισεκατομμύρια χρυσά μάρκα μέσα σε 44 χρόνια. 

Μετά ένα χρόνο ο τότε Καγκελάριος Γιόζεφ Βιρτ δήλωσε ότι αδυνατεί να πληρώσει το χρέος γιατί θέτει σαν προτεραιότητα «το ψωμί του γερμανικού λαού» και στις 9 Ιουλίου 1932 στη Διάσκεψη της Λωζάννης διέγραψαν το τεράστιο χρέος της Γερμανίας, από το οποίο κάτι θα παίρναμε και εμείς…! 

Κόλαφο για την κυβέρνηση και το ελληνικό πολιτικό προσωπικό, συνιστούν οι αποκαλύψεις του Γερμανού καθηγητή της ιστορίας της οικονομίας Albert Ritschl στο γερμανικό περιοδικό Spiegel. 

Η πτώση της Ευρώπης

Του Γιώργου Δελαστίκ 

Επέβαλαν, τελικά, οι Γερμανοί στον Αλέξη Τσίπρα τη γραμμή τους για εξαθλίωση του ελληνικού πληθυσμού στον οικονομικό τομέα. Ούτε που τους νοιάζει, φυσικά, η εικόνα που σχημάτισαν οι Ελληνες για την Ευρωζώνη, την ΕΕ, τη Γερμανία, μέσα από τη διαδικασία πειθαναγκασμού της κυβέρνησης Τσίπρα να αποδεχθεί τους γερμανικούς όρους εναντίον του ελληνικού πληθυσμού. Θα έπρεπε. Σύσσωμο το 61,3% του ελληνικού πληθυσμού που ψήφισε «Οχι» στην αποδοχή των όρων των Γερμανών στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 αισθάνεται βαρύτατα προσβεβλημένο από την περιφρόνηση που επέδειξαν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι απέναντι στην έκφραση της βούλησής του. Κατέρρευσαν στις συνειδήσεις αυτών των πολιτών οι αυταπάτες που είχαν για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. 

Πώς να » προ φυλαχτείτε » από τις τεχνικές χειραγώγησης και ελέγχου της κοινής γνώμης .‏

Δεν είναι ωραίο να νιώθεις , μέλος του «κοπαδιού » που το φοβερίζουν με τον κακό λύκο.

Έχετε «πιάσει » πολλές φορές τον εαυτό σας να ανησυχεί , να τρομοκρατείται με … με αυτά που ακούει . 

Δεν θέλεις να αποφασίζουν οι άλλοι για εσένα , χωρίς εσένα. 

Σ έχουν μπερδέψει και δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις , σε ποιον να έχεις εμπιστοσύνη πλέον , δεν κατάλαβες γιατί το 62% του λαού στο δημοψήφισμα είπε ΌΧΙ στην λιτότητα και το 83% των Βουλευτών που ο ίδιος έστειλε στην Βουλή είπε ΝΑΙ; 

Μνημόνιο 3: Το σύστημα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ήξερε και για την χρεοκοπία και για το δάνειο των 80 δισ.

ΕΔΕΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ - ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ VIDEOS 

Το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια. Ευτυχώς που ο τηλεοπτικός φακός καταγράφει τα πάντα. Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο όπου ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΓΑΠ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αποκαλύπτει στο Mega (το 2010) ότι η χώρα μας θα πάρει δάνειο 80 δισ. το 2014-2015 και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος μιλά για επικείμενη συνεννοημένη χρεοκοπία για το 2015 σε συνέντευξη που έδωσε το 2011 - Ήταν όλα προκαθορισμένα από τους υποτακτικούς των μνημονίων.