MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ενα από τά κοράκια τών μεγάλων Deal μηνυτής του Γιάνη Βαρουφάκη

Ενα από τά κοράκια τών μεγάλων Deal είναι ο Π.Γιαννόπουλος ένας από τους μηνυτές του Γιάνη Βαρουφάκη, δικηγόρος εταιρειών,τραπεζών καί πολυεθνικών

Ακολουθεί έρευνα της Ελευθεροτυπίας:

Δικηγόροι πίσω από μεγάλα Deal

Κυριακίδης-Γεωργόπουλος, Ρόκας, Μπερνίτσας, Κουταλίδης, Ζέπος-Γιαννόπουλος κ.ά. Ονόματα που στο ευρύ κοινό μπορεί να είναι παντελώς άγνωστα. Ονόματα, όμως, που στον κόσμο των επιχειρήσεων φιγουράρουν ως οι «άνθρωποι πίσω από κάθε συμφωνία».

Τέλος οι καλλιέργειες από τους αγρότες με απόφαση του Eurogroup!

Αν σας έλεγαν, ότι σε δέκα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με σκοπό να τα εξάγει, εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη, που δεν συνεργαζόταν, θα λέγατε, ότι συνωμοσιολογούμε. Αν σας παραθέταμε τη σχετική μελέτη, που εγκρίθηκε (εκτός από την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους) στο Eurogroup της 5ης Μαΐου 2014;

Πριν λίγο καιρό οι παραγωγοί των λαϊκών απήργησαν. Κάθε φορά, που ένας κλάδος αντιδρά, θεωρείται, ότι το κάνει για να μη χάσει τη βολή του. Έτσι επικρατεί ο απαραίτητος για τη διακυβέρνηση των Ελλήνων εσωτερικός διχασμός. «Αιτία της απεργίας δεν ήταν μόνο οι θέσεις στις λαϊκές, όπως όλα τα συστημικά Μέσα δείξανε», εξηγεί ο Λεωνίδας, παραγωγός που πουλάει τα προϊόντα του σε λαϊκές της Αθήνας, «αλλά η εξαφάνιση των παραγωγών», προσθέτει.

Περί εσχάτης προδοσίας...

Τολμάνε και μιλάνε για εσχάτη προδοσία τα ρετάλια,
..οι γερμανοτσολιάδες,
..οι προδότες,
..όσοι έπρεπε ήδη να είναι καταδικασμένοι κι εκτελεσμένοι για το κορυφαίο έγκλημα της προτεκτορατοποίησης της χώρας και της
υποδούλωσης του λαού! 

Κατηγορούν τον πρώην υπουργό των οικονομικών για το εναλλακτικό σχέδιο που σχεδίαζε (ελληνικά: plan B),
..και που τα ίδια τα καθάρματα που τώρα τον κατηγορούν θα τον ξανακατηγορούσαν αν δεν είχε σχεδιάσει!

Οι Τραπεζίτες Είναι οι Αληθινοί Εγκληματίες…

ΣΤΑ 199 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ «ΧΡΕΟΣ» ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ……. 

«Δώστε μου τον έλεγχο τον νομίσματος μιας χώρας και δεν με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους της» Mayer Amshell Rothschild….. 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ «ΧΡΕΟΥΣ»ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ….. 

Το συνολικό παγκόσμιο «χρέος» των κρατών μαζί με τα χρέη των εταιριών και των νοικοκυριών προς τους διεθνείς τοκογλύφους έχει φτάσει σήμερα στα 199 τρισεκατομμύρια δολάρια, με μια αύξηση της τάξης των 57 τρισεκατομμύριων δολαρίων 8 χρόνια μετά την τελευταία μεγάλη παγκόσμια οικονομική ύφεση του 2007 , εγείροντας ανησυχίες για την βαθιά οικονομική κατάθλιψη που έρχεται.

Στην Ελλάδα των δοσιλόγων, διώκονται οι Πατριώτες, ενώ κλέφτες & εφιάλτες καμαρώνουν στις βίλες τους

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 

Στην Ελλάδα των ROTHSCHILDS συμβαίνουν τρελά πράγματα. Όποιος πολιτικός αίρεται σε ανώτερες σφαίρες Πατριωτισμού, διώκεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από τους ντόπιους γραικύλους, δοσίλογους πολιτικούς, και από τα καρτέλ των ΜΜΕ που είναι πιστά στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση. 

Η περίπτωση ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ τα εξηγεί όλα. Όποιος πολιτικός εμφορείται από Εθνικά Πατριωτικά ιδεώδη, διώκεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και τα πάσης φύσεως όργανα αυτής. 

ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ !!!

1) Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέστησε επιτροπή αλήθειας για το χρέος και πρωτοστατεί στην επιτροπή για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο. Ξαφνικά ξεσηκώθηκαν οι αρχάγγελοι του κοινοβουλευτισμού, την διαβάλουν, να την διακωμωδούν και ζητούν την απομάκρυνσή της. Αργότερα (να το θυμηθείτε) θα ζητήσουν και την ποινική της δίωξη.

2) Η Νάντια Βαλαβάνη μίλησε, το βράδυ του δημοψηφίσματος, για άνοιγμα των θυρίδων, προφανώς ενώπιον εισαγγελέα ώστε να δούμε αν υπάρχει εκεί μαύρο χρήμα. Ξαφνικά η ίδια χάθηκε πολιτικά και συνεχίζει να διαβάλλεται από τους αρχαγγέλους της κάθαρσης.