MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η Ουγγαρία διέσυρε ΔΝΤ και ΕΕ: Αντί για λιτότητα, φορολόγησε τις τράπεζες!

Το Ηχηρό Χαστούκι της Ουγγαρίας σε ΕΕ και ΔΝΤ, κάνει τον γύρο του κόσμου... 

«ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!» ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η ΕΕ και το ΔΝΤ από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις.. απαιτήσεις τους, προκειμένου να.
τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. «Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο ΔΝΤ και στην ΕΕ που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική LIBERATION.

Newsweek: "Η Γερμανία μετέτρεψε την Ευρώπη σε Δ΄ Ράιχ - Είναι η ένωση που είχε ονειρευτεί ο ΥΠΟΙΚ των Ναζί"

BOMΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ"

«Η Ευρώπη έχει μετατραπεί σε οργανισμό χωρίς αίμα. Έχει γίνει ένας μηχανισμός επιβολής και όχι μια ένωση με κοινή φιλοδοξία» αναφέρει σε άρθρο του το αμερικανικό περιοδικό Newsweek, καταδεικνύοντας έτσι το έλλειμμα δημοκρατίας που την χαρακτηρίζει και την ταχεία μετατροπή της σε ολοκληρωτικό μηχανισμό, με την Γερμανία να είναι ο επικεφαλής ως Δ' Ράιχ, επαναφέροντας μνήμες από την πρότερη προσπάθεια κυριαρχίας των Ναζί κατά τον Β' ΠΠ 

Ο Βάλτερ Φουνκ, ο υπουργός Οικονομικών του Γ΄Ράιχ, του Α.Χίτλερ και ένας εκ των πιο σημαντικών θεωρητικών της εποχής γύρω από τα οικονομικά, ήταν από τους πρώτους που ανέπτυξαν την ιδέα της γερμανικής επιβολής στην Ευρώπη μέσω μιας νομισματικής ένωσης. 

Τι μας κρύβουν και πρέπει να γνωρίζουμε

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο επιστημόνων της Γερμανίας για το ελληνικό ζήτημα και με τον τρόπο που κερδίζουν η Γερμανία, κατά κύριο λόγο, και η Γαλλία εις βάρος της Ελλάδας. Το εν λόγω βίντεο πραγματεύεται το ελληνικό χρέος και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, τα οποία είναι εκτεθειμένα στην υπάρχουσα χρηματοπιστωτική κρίση.

Από το βίντεο φαίνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι πολιτικές λιτότητας δεν είχαν ως αποτέλεσμα τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αλλά την επιβίωση των γαλλογερμανικών τραπεζών που ήταν εκτεθειμένες σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Μύθος η διατροφική εξάρτηση της Ελλάδας από άλλες χώρες

Tου Νίκου Παπαδόπουλου

Εάν θέλεις να πείσεις κάποιον λέγοντάς του ψέμματα, τότε πρέπει να βρεις "συμμάχους" που θα επαναλαμβάνουν συνεχώς το ψέμα που "σερβίρεις". Μάλιστα, η επιτυχία θεωρείται δεδομένη όταν το σερβιριζόμενο ψέμα δεν περιέχει ούτε ίχνος αλήθειας. Αρκεί, φυσικά, να εμφανίζεις συνεχώς "πρόσωπα" (ει δυνατόν επιστήμονες και ειδικούς) που θα επιβεβαιώνουν για την "αλήθεια" του ψεύδους...

Μία τέτοια "επιχείρηση" απαιτεί χρόνο και χρήμα. Για την ακρίβεια, πολύ χρήμα, όταν πρέπει να πεισθεί ένας ολόκληρος λαός. Αν και υπάρχουν μηχανισμοί που εξυπηρετούν τέτοιου είδους "ανάγκες", το μέγα ζητούμενο είναι όχι το ποιός, αλλά το γιατί κάποιος μπορεί να είναι διατεθειμένος ξοδέψει πακτωλούς χρημάτων για να στηρίξει ένα εξόφθαλμο ψέμα. Η απάντηση, βρίσκεται στους πακτωλούς χρημάτων, που θα αποκομίσει ως κέρδος εκείνος που στήνει την επιχείρηση του ψεύδους.

Η εγκύκλιος του πάπα και η θεοποίηση του...λούσιφερ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο Πάπας της Ρώμης αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την νέα του εγκύκλιο εγκαθίδρυσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Πριν όμως από αυτό, είχε προηγηθεί μια άλλη πολύ σημαντική εξέλιξη που δείχνει και τις πραγματικές προθέσεις του Ποντίφικα.

Στις 27 Απριλίου του 2014 έγινε μια σημαντική τελετή στο Βατικανό παρουσία του νυν Πάπα και του απερχόμενου Πάπα. Το σημαντικό στοιχείο αυτής της τελετής, την οποία είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκατομμύρια πιστοί στην παπική εκκλησία και όχι μόνο, ήταν ότι για πρώτη φορά ο Λούσιφερ, δηλαδή ο Εωσφόρος, δηλαδή ο Διάβολος, ανακηρύχτηκε ως Θεός.

Θράσος: Οι Γερμανοί θέλουν να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία με νόμο!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιδιώκουν οι Γερμανοί να χάσει η Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία, αλλά και γενικότερα να υποδουλώσουν όλα τα κράτη – μέλη της ΕΕ που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Ήδη τα» γερμανικά παπαγαλάκια» του Ινστιτούτου Γερμανικής Οικονομίας (IW), προτείνουν να υπάρξει ένα νέο πτωχευτικό δίκαιο για τα κράτη αυτή τη φορά που να προβλέπει ευθέως ότι μια χώρα που πτωχεύει χάνει την εθνική της κυριαρχία.

«Χρειαζόμαστε ένα πτωχευτικό δίκαιο ειδικά για κράτη, επειδή η περίπτωση της Ελλάδας έδειξε ότι δεν υπάρχει μια αξιόπιστη διαδικασία, δηλώνει σε συνέντευξή του στην Deutsche Welle o Γιούργκεν Μάτες από το Ινστιτούτο Γερμανικής Οικονομίας (IW) υπογραμμίζοντας τη σημασία μιας τέτοιας διαδικασίας: