MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Θα μας βρείτε απέναντι - Σας δηλώνουμε ότι ο λαός σας πήρε χαμπάρι...

Σας δηλώνουμε ότι σταματάμε να στηρίζουμε και ζητούμε την διαγραφή μας από την οργάνωση του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διότι...

Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης πολιτικών κομμάτων στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα από την στιγμή που οι εντολές δίδονται από Ε.Ε, Ε.Κ.Τ, ουσιαστικά δηλαδή ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και Δ.Ν.Τ. που εφαρμόζουν τις εντολές των λεφτάδων σε βάρος των λαών .

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι προώθησαν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ με ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να ελέγχουν τις μάζες, καταργώντας ουσιαστικά την δημοκρατία, την ιδιοκτησία, και την αυτοδιάθεση, καθιστώντας μας πιόνια στην εξυπηρέτηση των ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ.

Το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Μονόδρομος η διάσπαση σε «Ρωμαίους» και «Βαρβάρους»

Δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία για αυτό που υποψιαζόμουν από καιρό. Η Ευρώπη«διχάζεται» μεταξύ του παλιού ελληνορωμαϊκού κόσμου και του πέρα του Ρήνου και του Δούναβη γερμανικού Ράιχ.

Η Γαλλία επιθυμεί να παίξει ηγετικό ρόλο, μπροστάρη, σε αυτόν τον νέο ελληνορωμαϊκό κόσμο και για αυτό με την Ιταλία τάχθηκαν δυναμικά στην πλευρά της Ελλάδας στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής. Εξάλλου, ελληνορωμαϊκός κόσμος δίχως Ελλάδα δεν νοείται.

Η Γερμανία αισθάνθηκε αδιαμφισβήτητο αφεντικό της Ευρώπης μόλις ολοκλήρωσε (κατά τα προ της κρίσης χρόνια) την «ενσωμάτωση» στη σφαίρα επιρροής της του σκανδιναβικού βορρά, των συγγενικών γερμανικών της κρατών και των ανατολικοευρωπαϊκών χωρών.

Όλα τα μεγάλα ΣΚΑΝΔΑΛΑ έχουν γερμανική υπογραφή…

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Η γενική εντύπωση που κυριαρχεί παγκοσμίως για την Ελλάδα ακόμα και σήμερα που έχει κοπάσει κάπως ο επικοινωνιακός πόλεμος της Δύσης, είναι πως πρόκειται για ένα διεφθαρμένο κράτος, το οποίο προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Επίσης κυριαρχεί η αίσθηση πως οι Έλληνες σαν λαός είναι τεμπέληδες, φοροφυγάδες και λαμόγια.

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι με τίποτα την συγκεκριμένη προπαγάνδα, η οποία στο εσωτερικό της χώρας προωθείται με διαφορετική ρητορική… Ότι τάχα μου όλοι μας είμαστε συμμέτοχοι στο πάρτι της μεταπολίτευσης… 

Γιατί ενώ επενδύονται επί 6 χρόνια 88 δισ. οι ελληνικές τράπεζες έχουν αποτύχει; - Γιατί και η νέα ανακεφαλαιοποίηση θα αποτύχει;

Πέτρος Λεωτσάκος 

Όταν οι τράπεζες έχουν χάσει την οικονομική τους ελευθερία είναι σαν να λες σε ένα δρομέα ταχυτήτων τρέξε με χειροπέδες.

Ένας από τους βασικούς λόγους που η ελληνική οικονομία έχει παταγωδώς αποτύχει και οι κυβερνήσεις υποχρεωθεί να εφαρμόσουν τρία μνημόνια είναι το γεγονός ότι η διαδικασία εξυγίανσης των τραπεζών απέτυχε.

Η ύπαρξη τριών μνημονίων αποδεικνύει την αποτυχία των 2 προηγούμενων και η τρίτη κατά σειρά ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες αποδεικνύει την αποτυχία των δύο προηγούμενων.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

Αυτό το σάπιο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, πρέπει να ανατραπεί από το λαό και να καταρρεύσει ολόκληρο. Μην τσιμπάτε στα διάφορα δήθεν διαφωνούντα μέρη του. 

Είναι απλά βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής οργής και εναλλακτικές λύσεις διατήρησής του. 

Δείτε για παράδειγμα τι λέει η αριστερή πλατφόρμα και οι λοιποί διαφωνούντες, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι περίπου έλεγε κάποτε και η ΝΔ εναντίον του ΠΑΣΟΚ, και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον και των δύο. Ακούτε ή ακούσατε ποτέ κανέναν από αυτούς να μιλά για αλλαγή του Συντάγματος, για αλλαγή του ισχύοντος πολιτεύματος της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας που έχουμε.