MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Η αρχή του τέλους για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα...

Η εγκληματική συμμορία των μεγάλων κεντρικών τραπεζών της Δύσης έχει διαστρεβλώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις αγορές, ώστε να είναι αδύνατη πλέον η αποφυγή της κατάρρευσης – ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει από την Κίνα 

Η μεγάλη κρίση, η μεγαλύτερη ίσως στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, κατά τη διάρκεια της οποίας ολόκληρες χώρες χρεοκοπούν, οι ισοτιμίες των νομισμάτων καταρρέουν, ενώ οι τιμές των λοιπών παγίων οδηγούνται σε ελεύθερη πτώση, έχει ήδη ξεκινήσει.

Προφανώς δεν θα συμβεί μέσα σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες, επειδή αυτού του είδους οι κρίσεις χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθούν – ενώ τα κράτη κάνουν ότι μπορούν για να τις αποτρέψουν, με όλα τα όπλα που διαθέτουν.

Η Μέρκελ επιβεβαιώνει τα σχέδια των γραφειοφασιστών!

Η γερμανίδα καγκελάριος που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Βραζιλία, φέρεται να είπε στην πρόεδρο, Ντίλμα Ρουσέφ πως "η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης κι όχι της κρίσης".Τουλάχιστον αυτό μετέφερε στους δημοσιογράφους ως πρώτη αντίδραση της καγκελαρίου η κα. Ρουσέφ.

Αν η πληροφορία από τους δημοσιογράφους είναι ακριβής, τότε η δήλωση της Μέρκελ δεν είναι παρά μια επιβεβαίωση του αρχικού σχεδιασμού των γραφειοφασιστών των Βρυξελλών, όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το αμερικανικό σχέδιο διαμοιρασμού των ελληνικών κοιτασμάτων από το 2012!

Το επόμενο σενάριο το οποίο θα ζήσουμε την επόμενη περίοδο στην χώρα μας αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ΑΟΖ και τις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας. 

Το ΔΝΤ , θα απαιτήσει από την Ελλάδα να ρευστοποιηθούν οι τίτλοι των δημοσίων ελληνικών εταιριών υδρογονανθράκων , κάτι που αφορά άμεσα τα κοιτάσματα, με το πρόβλημα όμως ότι η Ελλάδα δεν έχει ανακηρύξει ακόμη αποκλειστική οικονομική ζώνη στο Αιγαίο Πέλαγος. Αυτό αναφέρει αμερικανικό άρθρο για την εξέλιξη των γεγονότων από εδώ και στο εξής.